MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İl Yönetimi toplandı... Soyer parti yönetimiyle buluşacak
Politika
29 Ekim 2020 Perşembe 17:31

CHP İl Yönetimi toplandı... Soyer parti yönetimiyle buluşacak

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Toplantısı’nın gündeminden çıkan kararlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer parti yöntemiyle buluşacak. Öte yandan Bornova üyesi Okan Deniz Yanar kesin ihraç istemiyle disipline gönderildi.

EGEDESONSÖZ - CHP İzmir İl Yönetim Kurulu’nun haftalık toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Cumartesi yapılacak İlçe başkanları buluşmasının ayrıntıları konuşulurken Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yönetime tekrar davet edilmesi kararı alındı. Buna göre, Soyer ve CHP İl Yönetimi 5 Kasım’da yemekli toplantıda buluşacak. Parti yöremimi ile bir araya gelecek olan Soyer talepleri ve önerileri dinleyecek. 

Daha önce İl başkanlığında parti yönetimini dinleyen Soyer önce İlçe başkanlarıyla sonra da yönetimle bir araya gelmişti. Parti yöneticileri iş ve istihdam konularında taleplerde bulunmuş, partinin belediyede ağırlığının hissedilmesi gerektiğinin altını çizmişti.

Toplantıda, İl disiplin kuruluna gönderilen dosyalar da görüşüldü. Bornova ilçe başkanlığı tarafından kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Okan Deniz Yanar’ın dosyası onaylandı. Yanar, kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi. Yanar’ın parti üyesi bir kadın hakkında sosyal medyadan ağır sözler sarf ettiği tespit edildi. 

Ayrıca daha önce gündeme gelmesi beklenen Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar’ın dosyası görüşülmedi. Sosyal medyadan açıklama yapan Şenoyar, parti yönetimi tarafından uyarıldı. İl Başkanı Deniz Yücel’in talimatıyla dosya işleme alınmadı. 

Öte yandan kamuoyunda  tartışmalara neden olan ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ile mecliste karşı karşıya gelen Meclis Üyesi Levent Çağlarsu ve İzel Zenginobuz Derinsu’nun dosyalarıyla ilgili konu gündeme gelmedi. Komisyon çalışmaları daha sonraya bırakıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Yorgun demokrat
 29 Ekim 2020 Perşembe 19:40
İl başkanının tanıdığı bakalım nereye atanacak
 köylü
 29 Ekim 2020 Perşembe 18:16
haydiii yeyin birbirinizi.Gaziemir yanıyor YA NI YOR!!!!!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz