MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de SKM yola çıktı: Yücel'den 'manifesto' çıkışı!
Politika
25 Mayıs 2018 Cuma 19:16

CHP İzmir'de SKM yola çıktı: Yücel'den 'manifesto' çıkışı!

CHP İzmir İl Örgütü Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışında buluştu. Açılışta konuşan İl Başkanı Deniz Yücel, “24 Haziran’a kadar kapı kapı dolaşacağız. Güneş İzmir’den doğacak” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü’nün seçim çalışmalarının koordinasyonu sağlamak amacıyla için kurduğu merkezin açılışı yapıldı.

Açılışa CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Milletvekilleri Atilla Sertel ile Özcan Purçu, SKM Başkanı Alaattin Yüksel, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı ile milletvekili adayları ile çok sayıda parti yöneticisi ve vatandaş katıldı.

AK PARTİ'NİN SEÇİM MANİFESTOSUNA TEPKİ
Açılışta konuşan İl Başkanı Yücel, 24 Haziran’a dek kapı kapı dolaşacaklarını belirtti. Yücel, şunları söyledi:

"24 Haziran 2018 tarihi, ülkeyi yönetemediğini kendileri de itiraf eden ve apar topar erken seçime sarılan AKP iktidarından kurtuluşun tarihi olacaktır.

Halkımız, 16 yıldır sürdürülen ayrımcılık ve çatışma politikalarından, ekonomide ülkenin çöküşünü hazırlayanlardan, her demokrasi dediklerinde artan baskılardan ve zorbalıklardan, devletin  sahte cemaatlere ve terör örgütlerine teslim edilmesinden, daha fazla cezaevi inşa etmeyi ve yargıyı tüm kurumlarıyla esir almayı adalet zannedenlerden, kadınlarımızı ikinci plana atıp,  özgürlük ve gelecek isteyen gençlerimizi hain ve çapulcu diye yaftalayanlardan kurtulmak için gün saymaktadır.

Asgari ücreti arttırmayı,  yıllarca yok saydıkları Emeklilerimize 2 ikramiye vermeyi ancak CHP bunları yapacağını söyleyince gerçekleştirenlerin, yıllardır faizcilere ödenen yüz milyarlarca lira parayı, CHP gündeme getirince hatırlayıp çözüm arayanların, bu ülkeyi uzun yıllardır CHP politikaları ve vaatleriyle yönetmeye çalıştıkları ancak bunu bile beceremedikleri apaçık ortadadır.

16 yıldır bu ülke de sanki başka parti iktidardaymış gibi, sanki enflasyonu onlar yükseltmemiş, Dolar ve Euro sanki AKP iktidarın da  uçup gitmemiş, cari açık tarihi rekorlar kırmamış gibi, 24 Haziran için açıkladıkları manifesto, adeta kendilerinin 16 yıldır bu ülkeyi nasıl beceriksiz  yönettiklerinin ilanıdır.

Hükümete ‘vaat çalma’ çıkışında bulunan Yücel, “AKP iktidarının ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni politikası “16 yıllık berbat yönetimi unutturmak ve CHP’nin politikaları ve vaatlerini çalarak” 24 Haziran’da bir mucizeyi gerçekleştirmektir. Elbette bunu yaparken, yine CHP’yi ve kendilerini eleştiren herkesi suçlamaktan ve hakaret etmekten geri durmuyorlar” 

HERKESİN EVİ OLACAK
SKM’nin bir halk merkezi gibi çalışacağını söyleyen Yücel, “İzmir Seçim Koordinasyon Merkezimiz tüm çalışmalarımızın koordine edileceği, bizlere destek vermek veya bilgi almak için gelecek vatandaşlarımızın ağırlanacağı, sosyal medya ve bilişim ekibimizin çalışacağı, 24 Haziran’da Türkiyem kazanacak, biz kazanacağız ve 16 yıllık beceriksiz yönetim sona erecek diyen herkesi evi olacaktır. Bu merkez CHP’nin değil İzmir’in buluşacağı, dileyen herkesin gelip çalışacağı, bilgi alacağı, gönüllü olacağı bir halk merkezidir” dedi.

ADAYLARDAN MADDİ DESTEK İSTEDİ
Diğer yandan İl Başkanı Deniz Yücel, milletvekili adaylarıyla bir araya geldi. İl yöneticilerinin de katıldığı iki toplantıda birinci ve ikinci bölgeden aday gösterilen isimlerden propaganda süreci için maddi destek istendi.  Strateji çalışmalarını ve yol haritasını belirlemek için düzenlenen kritik zirvelerde önemli kararlar alındı. Genel merkezden ayrılacak kaynağın yanı sıra İzmir yerelinde oluşturulan kasaya adayların maddi destek sunacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz