MENÜ
İzmir 10°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de bir ilçe başkanı daha istifa etti!
Politika
10 Ekim 2018 Çarşamba 13:13

CHP İzmir'de bir ilçe başkanı daha istifa etti!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaburun İlçe Başkanı Bülent Çumçum Karaburun Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini yazılı bir açıklamayla duyurdu.

Yaptığı açıklamada hedefinin yüksek olduğuna vurgu yapan Çumçum,” İzmir’in en iyi çalışan, en aktif, en olumlu belediye yönetimi oluşturarak, Türkiye’min en batı ucundan parlayan ve sosyal belediyecilik anlayışına damga vuracak, örnek olarak gösterilecek bir belediye yönetimi hayalimi sizlerin desteğiyle gerçekleştirmek istiyorum” dedi.

Bülent Çumçum yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Değerli Karaburunlular, Değerli Dostlarım, Değerli yol arkadaşlarım;

2014 yılından itibaren bu güne kadar gurur ve onur ile yürüttüğüm Karaburun Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı görevimden, Karaburun Belediye Başkanlığı Aday Adaylığım nedeniyle, partimin genelgesi gereği 10 Ekim 2018 tarihi itibariyle istifa ettiğimi açıklıyorum.

Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Parti'mizin, Karaburun İlçe Başkanlığı'nda bu güne kadar görev yaptığım, birlikte ter döktüğüm, birlikte emek verdiğimiz dava arkadaşlarıma ve Karaburunlu vatandaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.

GİDECEĞİMİZ YERİ BİLMİYORSAK VARACAĞIMIZ YERİN HİÇBİR ÖNEMİ YOKTUR… Ben ve ekibim gideceğimiz yeri çok iyi biliyoruz…

İZMİR ilinde en iyi çalışan, en aktif, en olumlu belediye yönetimi oluşturarak, Türkiye’min en batı ucundan parlayan ve sosyal belediyecilik anlayışına damga vuracak, örnek olarak gösterilecek bir belediye yönetimi hayalimi sizlerin desteğiyle gerçekleştirmek istiyorum.

Evet; hedefimiz ve çıtamız çok yüksek ve bunu gerçekleştirmek için çok çalışmamız gerektiğini biliyorum… Köylüsüyle, çiftçisiyle, yaşlısıyla, genciyle, memuruyla, işçisiyle, nergisiyle, sümbülüyle, mandalinası ve zeytiniyle, sokaktaki kedisi ve köpeğiyle, herkesin imrendiği muhteşem doğasıyla tüm Karaburun’u koruyup, kollamak ve Karaburun halkını hak ettiği güzelliklere kavuşturmak adına yola çıkıyorum.

HAK SAVUNMAK İÇİN DEĞİL; HAK ALMAK İÇİN

YÜRÜMEK İÇİN DEĞİL KOŞMAK İÇİN,

SÖYLEMEK İÇİN DEĞİL YAPMAK İÇİN,

TÜKETMEK İÇİN DEĞİL ÜRETMEK İÇİN YOLA ÇIKIYORUM…

 Değerli Karaburunlular ben sizlerden GÜÇ İSTEMİYORUM; güven, destek ve inanç istiyorum.

GÜÇ… SADECE ONU YERDEN ALMAK İÇİN EĞİLMEYE RAZI OLANLARA VERİLİR… Ben eğilmeye razı olanlardan değilim…

Siyasi rant, bölgesel çıkar ve farklı amaçlar için çalışmak güç değildir…. Hep birlikte, elbirliği ile Karaburun yarımadasının refahı ve kalkınması için tüm halkımızla yapacağımız gönül birlikteliği benim için ‘EN BÜYÜK GÜÇ’tür.

KUZEY YILDIZI GİBİ PARLAYAN, MUHTEŞEM KARABURUN En Büyük Hayalimdir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 sema erkol caner
 10 Ekim 2018 Çarşamba 14:15
yolunuz açık olsun sizinleyiz
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz