MENÜ
İzmir
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de büyük miting öncesi bayrak isyanı!
Seçim 2015
30 Mayıs 2015 Cumartesi 12:58

CHP İzmir’de büyük miting öncesi bayrak isyanı!

Gaziemir’de Gündoğdu mitingine gelecek Kılıçdaroğlu’nun yol güzergahına asılan bayraklar kesildi. CHP İlçe Başkanı Umut Tekin, emniyeti uyardığını fakat sonuç alamadığını belirtti.
EGEDESONSÖZ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştireceği miting öncesi Gaziemir’de çeşitli noktalara asılan parti bayrakları kimliği belirsiz kişiler tarafından kesilerek yerlere atıldı.
 
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun havaalanından meydana geçiş güzergahında bulunan Optimum Alışveriş Merkezi kavşağında kesilen bayraklar için konuşan CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin emniyeti uyardığını fakat sonuç alamadığını ifade etti.



Tekin, “ Kesilen bayrakların hepsini tekrar astık. Yapan, yaptıran zihniyet aynıdır. Altı ok ve Türk Bayrağını yerde bırakmayız. Ben gece araç plakasına kadar emniyete bilgi verdim. Uyardım. Çünkü biz bayrak asarken bile arkamıza dönüp baktığımızda kesmeye başlamışlardı. Maalesef emniyet bir şey yapmadı. Artık devlet gücü bile demiyorum derin güç diyorum. Ama biz böyle görmedik. Biz bayrağa saygısızlık yapmayız. Yaptırmayız” dedi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Megaköylü
 30 Mayıs 2015 Cumartesi 22:55
inandık sanki.))
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz