MENÜ
İzmir 17°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de eski başkan adaylık yoluna resmen çıktı!
Yerel Yönetimler
10 Ekim 2018 Çarşamba 18:18

CHP İzmir’de eski başkan adaylık yoluna resmen çıktı!

Ödemiş Belediyesi eski Başkanı Bekir Keskin 2019 yerel seçimlerinde yarışta var olacağını ilan etti. Keskin, İlçe Başkanı Kiremitçi’den aday adaylığı dosyasını alarak kararını resmiyete döktü.

EGEDESONSÖZ- Türkiye’de siyasi partiler 2019 yerel seçimleri için çalışmalarına hız kazandırırken, kulislerde de aday adaylığı noktasında kazan kaynamaya başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 2014 yılında kaybettiği ilçeler ararsında bulunan Ödemiş’te hareketlilik start aldı. Aday bolluğu yaşanması beklenen ilçede Belediye eski Başkanı Bekir Keskin 2009-2014 yılları arasında yürüttüğü göreve tekrar gelebilmek için kolları sıvadı.

Eski Başkanı Keskin 2019 yerel seçimlerinde yarışta var olacağını ilan etti ve İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi’den aday adaylığı dosyasını aldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Günay Açıkalın
 10 Ekim 2018 Çarşamba 19:23
Öncelikle merhaba ; Ödemiş belediye seçimlerde CHP'sinin yapması gereken herşeyden önce ön seçimdir,ön secim yapılmadan aday çıkarılırsa şahsım adına benim Başkan olarak görmek istediğim Mehmet ERİŞ bile olsa aday oy vermem..Ön secim yapıldı ve Mehmet bey belediye baskani adayımız oldu diyelim oy oranını şuraya kenara koyuyorum ileride bakarsınız %60 CHP bu seçimi Ödemiş'te alır..Akp,Mhp oy ve gönül vermiş insanların ağızlarından birebir kendi kullaklarimla duydum Mehmet ERİŞ herkes tarafından desteklenecek ,çünkü onlarda biliyor Mehmet ERİŞ değil ÖDEMİŞ kazanacak..Bekir bey bakalım bu secim öncesi hangi üyeleri kapı kapı gezip yalandan sözler verecek(seni yönetime düşünüyoruz,senin oğlan akıllı onu alırız,vb gibi sonra ertesi gün yüzüne bakmayacak o insanlarin) haa on secimden çıkarsa mecburiyet oyu alır oda %30 olur.Saygilarimla
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz