MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de o kurultay delegesi rengini belli etti!
Politika
20 Temmuz 2018 Cuma 11:52

CHP İzmir’de o kurultay delegesi rengini belli etti!

İzmir eski Milletvekili ve kurultay delegesi Sedat Uzunbay, “Partimizin bu süreçten daha fazla yara almadan yeni bir fırsat yaratarak çıkması için tek çarenin olağanüstü kurultay yapılması olduğuna karar verdim” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) olağanüstü kurultay tartışmaları ve imza toplama hareketi devam ederken İzmir’de kurultay delegesi olan eski Milletvekili Sedat Uzunbay sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla tarafını belli etti.

Geçmiş yıllarda Muharrem İnce’ye yakın siyaset yapan, son kurultayda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yana refleks gösteren Uzunbay şu açıklamayı yaptı:

Cumhuriyet Halk Partili Değerli dostlarım, CHP İzmir kurultay delegesi olarak, 24 Haziran seçimlerinden bugüne partimizde yaşanan tartışmaların son bulması ve partimizin bu süreçten daha fazla yara almadan yeni bir fırsat yaratarak çıkması için tek çarenin olağanüstü kurultay yapılması olduğuna karar verdim. Amacım; birlik bütünlük içinde olağanüstü kurultayın yapılmasına ve partililerimizin beklediği ideolojik- yapısal sorunların çözümü için ciddi adımlarının atılmasına katkı koymaktır. Bilgilendirmek istedim. Sizleri saygıyla selamlıyorum.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz