MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de rota tüzük kurultayı: Cuma günü zirve kararı!
Politika
20 Şubat 2018 Salı 17:13

CHP İzmir’de rota tüzük kurultayı: Cuma günü zirve kararı!

İl Yönetim Kurulu toplantısında masaya tüzük kurultayı yatırıldı. Tüm örgüt 23 Şubat Cuma Günü saat 13:00’te il binasında bir araya gelecek ve 9-10 Mart’taki kurultay için yol haritasını hazırlayacak.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu olağan toplantısı gerçekleşti. İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde gerçekleşen toplantıda ana gündem maddesi 9-10 Mart tarihinde gerçekleşecek tüzük kurultayı oldu.

İzmir İl Örgütü, 1 buçuk sene önce kurulan tüzük komisyonunun aynen devam etmesi yönünde karar aldı. Ayrıca ilçe başkanları, ilçe tüzük komisyonları ve il tüzük komisyonu 23 Şubat Cuma Günü il binasında saat 13:00’te bir araya gelecek.

Bu zirvenin ardından örgütün izlemesi gereken yol haritası oluşturulacak. Tüzük kurultayı için gerçekleşecek istişareler sonrasında 9-10 Mart’ta Ankara’da önerilecek taslak için çalışmalar yapılacak.

Öte yandan toplantıda yeni il başkan yardımcılıkları oluşturuldu. Yeni görevleri yürütecek isimler de netleşti. Buna göre; Adnan Alabay Esnaf ve Esnaf Odalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı, Yaşar Erdoğdu Muhtarlar ve Hemşeri Derneklerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Azmi Kumova İş Dünyası, Sanayi ve Ticaretten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Cüneyt Oğuz da Ekonomi ve Organize Sanayi Bölgelerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı oldu.

Ayrıca bundan böyle Perşembe günleri gerçekleşen olağan yönetim kurulu toplantılarının her Salı yapılması kararlaştırıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 DELEGE
 20 Şubat 2018 Salı 17:27
Cumhurbaşkanı adayını üyeler belirlesin, 2 seçimde 1. parti yapamayan genel başkan istifa etsin NOKTA!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz