MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'den o vaaz için yargı hamlesi!
Politika
24 Şubat 2018 Cumartesi 20:04

CHP İzmir'den o vaaz için yargı hamlesi!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Kemeraltı Kestanepazarı Camisi'nde vaaz eden görevlinin Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu örnek vererek yaptığı değerlendirme için yasal yollara başvuracaklarını söyledi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Kemeraltı Kestanepazarı Camisi'nde vaaz eden görevlinin Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu örnek vererek yaptığı değerlendirmeyi bireysel ve münferit bir olay olarak düşünmek istediklerini kaydetti.

Konuyla ilgili 26 Şubat Pazartesi günü müftülükten yazılı bilgi isteyeceklerini, gelmemesi durumunda yasal yollara başvuracaklarını belirten Yücel, "Konuyu Kemeraltı'ndaki duyarlı esnaf bize iletti. Bir diyanet görevlisinin camide siyaset yapması ne hukuk düzenimiz tarafından ne de toplum tarafından kabul edilemez. Yasal yollara başvuracağız. Yaptırım çeşitleri kanunlarda bellidir. Biz de, gerek idari anlamda gerek hukuki ve cezai anlamda Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde gerekli başvuruları yapacağız" dedi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz