MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’in çiçeği burnunda ilçe başkanları ne mesaj verdi?
Politika
11 Aralık 2017 Pazartesi 13:22

CHP İzmir’in çiçeği burnunda ilçe başkanları ne mesaj verdi?

Mahalle delege seçimlerinin ardından gerçekleştirilen ilçe kongreleri bir eksikle tamamlandı. Kentteki 8 ilçede yeni isimler göreve geldi. Başkanlar önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) olağan kurultay takvimi kapsamında gerçekleştirilen ilçe kongreleri İzmir’de tek eksikle tamamlandı.

Ertelenen Çiğli haricinde tüm ilçelerde delegeler tercihlerini sandığa yansıttı. Seçimler sonrasında 8 ilçede koltuk el değiştirdi.  

Bergama’da; Mehmet Ecevit Canbaz, Ayşe Şimşek’i, Buca’da; Kasım Akdağ, Çağdaş Kaya’yı, Gaziemir’de; Kasım Özkan, Elif Becek’i, Kemalpaşa’da; Mehmet Ayçil, Ulviye Üreten’i, Ödemiş’te; Mehmet Birlik, Erdem Boyacı’yı, Selçuk’ta; Merve Çalışkan, Hasan Uysal’ı geride bıraktı.

Urla’da; Ahmet Bahri Yalaz, İlçe Sekreteri Hakan Özbadur’u, Foça’da; Günal Biçer, İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım’ı işaret etti. İki ilçede Özbadur ve Yıldırım tek adaylı seçimler yaşayarak başkanlık koltuğuna oturdu.

Çiçeği burnunda başkanlar Egedesonsöz’e konuştu ve örgüte mesaj verdi.

OY VEREN VERMEYENE TEŞEKKÜR ETTİ KARARINI AÇIKLADI: İLK OTURUMUNDA İSTİFA EDECEĞİM!

Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ: Bana oy veren vermeyen herkese teşekkür ederim. 2 oy farkla da olsa bütün CHP’lilerin desteğini aldım. Yarıştığım arkadaş, karşımda olanlar ve bana katkı koyan herkesle bir bütün olma zamanı. Hep birlikte 2019’a gideceğiz. Seçim bitti. Önceden de ‘11 Aralık sabahı herkese aynı bakacağız’ diye söylemiştim. İlk meclis toplantısında belediye meclis üyeliğinden istifa edeceğim. Belediye ve örgüt ayrı işler. İlçe başkanının belediye işleriyle uğraşmasını doğru bulmuyorum. Emeğinin tamamını örgüte vermesini doğru buluyorum. Organik bağımı koparıyorum. Yasada ve tüzükte böyle bir uygulama yok. Benim etik kararımdır.  

KÜÇÜK BİR DAMLA KOYARSAK NE MUTLU BİZE

Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz: Partimize yakışan bir şekilde demokratik bir yarış gerçekleştirdik. Bergama CHP, geniş bir aile olduğu için geçmişte yaptığım göreve yeniden getirildim. Bir konsensüs oluştu. Benim bir talebim olmamıştı. Partililerden yoğun bir talep geldi ve aday oldum. Örgüt bu sorumluluğu bize bir daha verdi. Önümüzde çok önemli bir dönem var. Bergama’da bize düşen görevi yapacağız. Kırgınlıklarımızı, ayrışmalarımızı bir yana bırakıp dostluk içinde çalışacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu zor ortamda, partimize ve toplumumuza küçük bir damla koyarsak ne mutlu bize. Allah utandırmasın.  

ARTIK BAYRAK VE AFİŞ ASAN GENÇLER DEĞİLİZ

Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım: Gençlerin artık bu tür görevler alması gerekiyor. Sadece bayrak ve afiş asan gençler değil ülkesi için politika üretebilecek seviyedeyiz. Bunu göstermek için 2019 gibi zorlu bir süreçte sorumluluğun altına girerek diğer arkadaşlarımıza örnek olmaya çalışıyoruz.

SELÇUK’U GERİ ALACAĞIZ!

Selçuk İlçe Başkanı Merve Çalışkan: Heyecanlıyız. İlçe başkanı hem genç hem kadın olunca örgütte çok olumlu yankılandı. Çalışmak ve politika üretmek için yola çıktık. Bir dahaki seçimlerde ilçede partinin birleştirici gücü olacağımıza inanıyorum. CHP iktidar bayrağını belediye gönderine yeniden çekeceğiz. Selçuk’u kesin geri alacağız.

TEKİN’İN YERİNİ DOLDURMAK ZOR AMA ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ

Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan: Umut Tekin yeri doldurulamayacak derecede hizmetler veren bir ilçe başkanımızdı. Hakikaten yerini doldurmak zor... Ama ben de 40 yılık tecrübemle toparlayıcı olup onun çıtasını yükseltmeye çalışacağım. Başarısına başarı katmaya çalışacağız. Ekibime de güveniyorum. Meclis üyeliğim devam edecek. 15 yıllık tecrübemle encümendeyim. Katkı koyuyorum. Benim için de özünde encümen ve ilçe başkanlığı pek etik olmaz. 3 yıldır encümen üyeliği yapıyorum. Her şey çok düzgün, nizami gidiyor. Bu şekilde olmasaydı istifayı düşünebilirdim ama faydalı çalışıyorum.

BİZE BİR ÇÖP DAHİ LAZIM, KİMSEYİ KÜSTÜRMEYECEĞİZ!

Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ayçil: Hedefimiz belli. Önümüzde yerel seçimler var. Kemalpaşa’da 2009’da olduğu gibi yine başarılı olmak için bu çabayı sarf edeceğiz. Bize bir çöp dahi lazım… Kimseyi küstürmeden herkesi bir araya toplamak hedefindeyiz. Amacımız büyümek ve iktidar olmak. Meclis üyeliğim bitecek, bundan sonraki dönemde hiçbir yere aday olmayacağız ve seçimi kazanacağız.

URLA EMİN ELLERDE!

Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur: 2019’daki üç önemli seçim öncesinde partimiz gençleri ve kadınlarımızı ön plana çıkararak bayrağımızı daha yükseğe çıkartma çalışması içinde olacak. Son dönemde yaşananların da karşısında dinamik bir şekilde genç arkadaşlarla mücadele ederek duracağız. Urla emin ellerde.  

BÜTÜN AMACIM…

Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik: Çok seviyeli bir kongre geçirdik. Örgütümle beraber ilk Ödemiş’te belediye başkanlığını almak için mücadele yapacağız. Sonra cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bütün amacım Ödemiş’te kaybedilen belediye başkanlığını geri almaktır. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Partili
 12 Aralık 2017 Salı 01:38
Buca ilçe başkanını kutluyorum hem ilçe başkanı hem belediye meclisi olmazzz
 vatandaş
 12 Aralık 2017 Salı 00:41
Selçuk geri alınacak nasıl parti karpuz bölünür gibi bölündü belediye başkanlığını almadılar el ile adres teslim yapıldı önce teslim edenler hesap versin daha sonra nasıl birlik sağlanacak artık eski ruhu yerine tuz ruhu var şimdi
 Vatandaş
 11 Aralık 2017 Pazartesi 23:57
Sayın İlçe başkanları. Görevleriniz hepinize hayırlı olsun. Şimdi çalışma zamanı. Büyükşehir’in 13.02.2016 tarihinden itibaren uyguladığı eşit olmayan , haksız , hukuksuz ,adil olmayan ayrımcı toplu ulaşım politikası hakkında ne yapacaksınız. Özellikle merkez dışında kalan ve 90 dk. aktarma hakları iptal edilen çevre kent dedikleri ilçe başkanları.Bu haksız uygulamanın düzeltilmesi gerekiyor.
 GAZİEMİR ÇARŞI
 11 Aralık 2017 Pazartesi 17:10
seni tanımıyorum ,kasım bey............başka sözler için klavyeye ve kelimelere yazık..
 Bucalı
 11 Aralık 2017 Pazartesi 16:36
Sayın Kasım Akdağ ne güzel söylemişsiniz."Belediye ve örgüt ayrı işler. İlçe başkanının belediye işleriyle uğraşmasını doğru bulmuyorum."Tebrikler...Önceki başkan sağolsun sürekli belediye işleri uğraşmaktan.neyse ...İnşallah Piriştinayla sorun yaşamassınız .size güveniyoruz.Başarılar diliyoruz .
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz