MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’in patronu o seçimler için konuştu: Ben göz yumsam Ankara yummaz!
Politika
23 Eylül 2017 Cumartesi 15:52

CHP İzmir’in patronu o seçimler için konuştu: Ben göz yumsam Ankara yummaz!

İl Başkanı Güven, Çiğli’nin Ataşehir Mahallesi’nde oluşan kriz için, “İl ve ilçe yöneticileriyle birlikte orada hep beraber bir seçim yapıldı. Sıkıntılı bir durum var. Hepsi aydınlatılacak. Genel merkezin adaletsizliğe göz yumması söz konusu değildir. Ben göz yumsam Ankara yummaz” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, Çiğli’nin Ataşehir Mahallesi’nde delege seçimlerinde yaşanan kriz için konuştu.

Muhalefetin zaferle ayrıldığı seçimin üstünden 12 gün geçtikten sonra ilçe yönetimi mahalledeki seçimi iptal ettiğini açıkladı. Sahte oy kullandırıldığını iddia eden mevcut ilçe yöneticilerine muhalefet sert tepki gösterdi.

BEN GÖZ YUMSAM ANKARA YUMMAZ!
Gelişmeler sonrasında konuyla ilgili konuşan Güven, “İl yöneticileri ve ilçe yöneticileriyle birlikte Ataşehir’de bir seçim yapıldı. Tutanak altına alındı sonuçlar. Ondan sonraki süreç resmi olarak bitti. Nedense o ilçeyle ilgili il başkanlığına bir görüş bildirilmedi. Belki de sonuç olumludur. Varsa da bize bildirilmedi. Tarih olarak sıkıntı da var. Bu sürece göre sıkıntılı durum da var. Hepsi aydınlatılacak. Kimsenin şüphesi olmasın. İl başkanlığı genel merkezi temsil ediyor. Adaletsizliğe hukuksuzluğa göz yumması söz konusu değildir. Ben göz yumsam Ankara göz yummaz. Orada sorumlu il yöneticilerimiz oldu. Seçim bittikten sonra beni arayarak seçimin sağ salim bittiğini söylediler. Ve tutanakları ilettiler. Bundan sonra olumsuz bir karar iletilirse biz o kararı inceleriz. Partililer rahat olsun. Yanlışa müsaade etmeyiz” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz