MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Karabağlar'da danışma kurulu mesaisi
Politika
24 Mayıs 2017 Çarşamba 16:35

CHP Karabağlar'da danışma kurulu mesaisi

Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Kurulu toplantısında bir araya geldi.

Referandum gündemiyle yapılan toplantıya İl Başkanı Ali Asuman Güven ve İl Başkan Yardımcıları, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar. Tüm üyelerinin davet edildiği toplantıya, üyelerin yanı sıra referandum çalışmaları süresince Karabağlar Hayır bileşenleri arasında yer alan Haziran Hareketi, Hatay Hayır Meclisi ve Halkevleri temsilcileri de davet edildiler.

HEDEF MAHALLE ÇALIŞMALARI
Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi, ülkemiz ve insanlarımız ağır bir hukuksuzluk ve baskı koşulları altındadır. Baskının giderek yoğunlaştığı bu dönemde, üzerimizdeki sorumluluk her zamankinden daha da fazladır. İnsanlarımızın bizden beklentileri ve doğal olarak eleştirileri de giderek artmaktadır.

Demokrasiyi kurum ve kurallarıyla yeniden yerleştirmek en acil görev olarak önümüzde durmaktadır. Bu görev, bugünden yarına gerçekleştirilecek bir görev değildir. Şimdiye kadar yaşama geçirdiğimiz çalışmaların, çabaların ve özverilerin daha fazlasının, önümüzdeki belirsiz (tahminen iki yıl) bir zaman boyunca, sürekliliğini sağlamak durumundayız.

Hızla, elde ettiğimiz veriler doğrultusunda hazırlıklarımızı tamamlamalı ve programlı bir şekilde mahalle çalışmalarımıza girişmeliyiz.

Bugüne kadar göstermiş olduğunuz özverileri takdirle anıyor, bundan sonra da aynı güç ve heyecanla yolumuza devam edeceğimize olan inançla hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi

Katılımın yüksek olduğu toplantıda söz alan katılımcıların ortak görüşleri, Karabağlar İlçe Örgütü'nün yürütmüş olduğu referandum çalışmalarıyla başarı bir sonuç elde ettiği yönündeydi. Referandum süresince yakalanan hayır ruhunun referandum sonrası çalışmalara da umut olduğu, tüm Hayır bileşenleriyle iletişim ve dayanışma halinde çalışmaların devam ettirileceği dile getirildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz