MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Karabağlar’da o isim konuştu: Beni bilen bilir!
Politika
17 Ağustos 2017 Perşembe 17:48

CHP Karabağlar’da o isim konuştu: Beni bilen bilir!

Uzun yıllar Konak’ta daha sonra da Karabağlar’da siyaset yapan partinin tecrübeli ismi Erkan Büyükkaya, ekibinin dağıldığının söylenmesine ve hakkındaki iddialara kesin bir dille cevap verdi. Büyükkaya, “Yıllardır İzmir’de siyaset yapıyorum, beni bilen bilir” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) kongre takvimi işlemeye devam ediyor. İlçelerde delege heyecanı şimdiden başladı. Üye listelerine gelen itirazların karara bağlanmasının ardından mahalle delege seçimlerinin Genel Merkez'den gelen erteleme kararıyla 5 Eylül’den itibaren başlayacağı kesinlik kazandı.

İzmir’de kıran kırana geçmesi beklenen yarış için gözler ilçe örgütlerine çevrildi. Mahalle delege seçimlerinde en çok hareketin beklendiği ilçelerin başında Karabağlar geliyor.

Mevcut Başkan Ali İhsan Yıldız’ın göstereceği refleks merak edilirken ilçe siyasetinin etkili ismi Erkan Büyükkaya önemli açıklamalarda bulundu.

Uzun yıllar Konak’ta siyaset yapan ve partinin sol kanadını temsil eden Büyükkaya Karabağlar’da güçlü yapısını kaybettiği yönündeki söylentilere cevap verdi.

BENİ BİLEN BİLİR!
Yakın çevresi tarafından yapıldığı iddia edilen, ‘Geçen dönem Erkan’ı görevlendirdik, gitmiş bizim dışımızda işler yapmış’ açıklamaları hakkında konuşan Büyükkaya önceki dönemde İlçe Başkanı Yıldız’a destek verdiğini ve bu sırada delege çalışmasını yürüttüğünü ifade etti. Büyükkaya, “Olağan şekilde hangi çalışmalar yapılıyorsa onları yaptık. Ali İhsan Başkan’a destek verdik. O sırada başka bir arkadaş da gelmişti ama delegasyon yapısında karşılığı yoktu. ‘Seninle olmaz. İnsanlara soruyoruz, yönetim kurulan bile gelmiyorlar’ dedik. Biz de şimdiki başkanımızla ittifak yaptık. Tabi doğal delege listeleri konuşuldu. Ama o sırada bazı arkadaşlar dışarıda kalmış olabilir. Bu da dediğim gibi siyasetin doğasında olan bir şeydir. Ama yok başka işler yaptı gibisinden bazı cümleler dillendiriliyorsa bunu kabul etmiyorum. Hep beraber görüşmeler yaptık. Böyle bir şey yok. Yıllardır İzmir’de siyaset yapıyorum, beni bilen bilir” dedi.

Büyükkaya ekibinin sürece müdahil olması halinde ilçe kongresine önemli etki yapması bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz