MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Karabağlar'dan 'video' çıkışı: Yaptığına pişman edeceğiz!
Politika
22 Haziran 2017 Perşembe 20:49

CHP Karabağlar'dan 'video' çıkışı: Yaptığına pişman edeceğiz!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı adalet yürüyüşüne sosyal medyadan yayınladığı video ile tepki gösteren ve eleştiri oklarının hedefi olan AK Parti Karabağlar Meclis üyesi Kavuz'a CHP Karabağlar İlçe Başkanı Yıldız çok sert tepki gösterdi.

CHP Genel Başanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vekil Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne AK Parti'nin Karabağlar Belediye Meclis üyesi Emrullah Kavuz, hazırladığı video ile sert tepki göstermişti.

- OLAY YARATAN VİDEO MAHKEMELİK: CHP'Lİ BAYIR'DAN SUÇ DUYURUSU!

- İZMİR'DE AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİNDEN OLAY YARATAN VİDEO

Sosyal medyada günün olayı olan video ile ilgili olarak CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'ın suç duyurusunda bulunurken CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, Kavuz'a çok sert tepki gösterdi.

Yıldız yaptığı açıklamada "Bu kendini bilmez hadsiz mahlukat, insani değerlerden nasibini yeterince almamış şahıs hakkında, her türlü hukuki işlemi gerçekleştireceğiz.

YAPTIĞINA PİŞMAN EDECEĞİZ
Türkiye'de yok olan adaletin yeniden inşa edilmesi, sesini duyuramayan tüm mağdurların uğradığı haksızlıkların son bulması, hukukun yeniden uygulanması için, siyasi tarihimizde eşi benzeri görülmemiş bir demokratik hareket başlatarak, adalet yürüyüşüne çıkan Sayın Genel Başkanımızı ve onun yol arkadaşlarını ölümle tehdit eden bu hadsize, haddini bildirmek boynumuzun borcu. Elbette ki, hukuki yollardan kendisine gereken had bildirilecektir.Saçma sapan bir tiyatral gösteriyle, haddini aşan, adeta bir çete lideri, bir mafya özentisi cahil gibi edepten ve ahlaktan yoksun, ölüm tehditleri savuran AKP Karabağlar meclis üyesi Emrullah Kavuz'u bu tehditleri savurduğuna pişman edeceğiz. Bu işin peşini asla bırakmayacağız ve hukuki olarak sonuna kadar takipçisi olacağız.

NE GİBİ İŞLEM YAPILACAK MERAK EDİYORUZ?
CHP Karabağlar İlçe Başkanı Yıldız, CHP İzmir İl başkanlığı ile birlikte hareket ettiklerini  ifade ederken "İl Başkanlığımız konuyu Genel Merkezimize iletti ve hukuki çalışmalar başlatıldı. Gerekli açıklamaları ve yapılan işlemleri de kamuoyu ile paylaşacağız. Merak ettiğimiz bir şey daha var. Acaba AKP Karabağlar İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı, kendi meclis üyelerinin ölüm tehditleriyle ilgili ne gibi bir işlem yapacaklar merakla bekliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz