MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP adayı Karakayalı’dan Başkan Uğurlu’ya 'cami' eleştirisi: Cemaati teleferikle mi taşıyacaksın?
Politika
18 Ocak 2019 Cuma 12:33

CHP adayı Karakayalı’dan Başkan Uğurlu’ya 'cami' eleştirisi: Cemaati teleferikle mi taşıyacaksın?

Kemalpaşa Belediyesi’nin eski Başkanı CHP’li Karakayalı, AK Partili Başkan Uğurlu’nun ilçedeki bazı icraatlarını eleştirirken, “Gondolları beğenmedim, gitmedim de hiç zaten. Kemalpaşa’da dağın tepesine kongre merkezi yaptılar. Nasıl hizmet vereceksin orada? Yemeğini, yatıp kalkması nerede olacak. Dağın tepesine cami yaptılar, cemaati teleferikle mi taşıyacaksın? Ama bunların hedefi başka, orayı cazibe merkezi haline getirip, bölgenin etrafını pazarlamak” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Rıdvan Karakayalı, Sonsöz TV’de yayınlanan Günaydın Ege programına konuk oldu ve Aslı Eren’in sorularını cevapladı.

2014 yerel seçimlerinde AK Parti’nin adayı ve şu an Kemalpaşa Belediyesi’nin başkanlık koltuğunda oturan Arif Uğurlu’ya seçim kaybeden ve kendisi de aynı zamanda eski belediye başkanı olan Karakayalı 31 Mart yerel seçimlerine dair iddialı açıklamalar yaptı.

SÜREKLİ SATIYORLAR
Mevcut belediye yönetiminin mal sattığını öne süren ve eleştirilerini bu yönde aktaran Karakayalı, “Ben 5 yıllık başkanlık dönemimde belediyenin 1 metrekare yerini satmadım. Bunlar sürekli satıyor” dedi.

DAĞIN TEPESİNE CAMİ YAPTILAR, CEMAATİ TELEFERİKLE Mİ TAŞIYACAKSIN?
Uğurlu’nun bazı icraatları hakkında konuşan Karakayalı,”Gondolları beğenmedim, gitmedim de hiç zaten. Kemalpaşa’da dağın tepesine kongre merkezi yaptılar. Nasıl hizmet vereceksin orada? Yemeğini, yatıp kalkması nerede olacak. Dağın tepesine cami yaptılar, cemaati teleferikle mi taşıyacaksın? Ama bunların hedefi başka, orayı cazibe merkezi haline getirip, bölgenin etrafını pazarlamak” açıklamasını yaptı.

‘BAŞKANA ULAŞAMIYORUZ’ SERZENİŞİ VAR!
Karakayalı ayrıca şunları söyledi: Kemalpaşa’da en büyük serzeniş, ‘Şu anda başkana ulaşamıyoruz’ serzenişidir. Şu anki başkan gitti şaşaalı saray yaptırdı. Çok seviyorlar zaten bunlar sarayı. İnsanlara her gün kahvaltı veriyor. Kiminle veriyorlar bu kahvaltıyı? Halkın parasıyla ihtiyacı olmayan insanlara kahvaltı düzenliyorlar. Sen o parayla geçim zorluğu yaşayan insanlara yardımcı olmalısın.

BELEDİYE BİNASINDAN KAÇMA YERİ YAPMIŞ!
Belediyenin arka binasına halktan kaçma yeri yapmış. Merdiven yaptırmış oradan kaçıyor, belediyenin önündeki halk onu rahatsız etmesin diye. Buradan rica ediyorum onu kaldırın. Yukarıdaki sarayı kapatıp STK’lara vereceğim. Yukarıdaki kongre merkezini okul yapacağım.

TRAFİK SORUNU VAR
Kemalpaşa’da müthiş bir trafik oluştu. Bu sorunu çözmek için eski sinemanın olduğu yeri otopark yapmayı düşünüyoruz. Göreve geldiğimizde şu anki kentsel dönüşüm projesini iptal ederek ada bazlı yerinde kentsel dönüşüm projesi başlatacağız. Kimse mağdur edilmeyecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İzmirli
 19 Ocak 2019 Cumartesi 09:28
CHP seçim kaybetmis bir kişiyi tekrar aday gostermekle Kemalpaşa yi gözden cikarmis
 Selo
 19 Ocak 2019 Cumartesi 00:49
Arif Uğurlu Kemalpaşa''ya hiçbişey yapmamıştır. Hepsi boyadır.. İçi boştur... Bu dönemde kazanırsa Kemalpaşa''da satacak yer kalmayacaktır!
 kenalpaşalı
 18 Ocak 2019 Cuma 18:35
rıdvan bey eleştirilerinizin tamamı yanlıs, herkez biliyor ki kongre merkezi ana yol üzerinde, Cami ise göl parkın girişinde siz yıl kaldınız ne yaptınız belediyeyi borçlandırmaktan başka.....
 ali
 18 Ocak 2019 Cuma 16:48
kemalpaşa Ak parti belediyeciliği ile gözde ilçe oldu.Yapılan yatırımlar hayal bile edilemezdi.İnşallah Karabağlar'da Ak parti belediyeciliği ile tanışır.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz