MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'den harekat için gizli anlaşma iddiası
Politika
7 Ekim 2019 Pazartesi 16:34

CHP'den harekat için gizli anlaşma iddiası

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Fırat’ın doğusuna operasyon gerçekleştirilmesi konusunda gizli bir anlaşma yapıldığını öne sürdü. Yakalanan DAEŞ’lilerin sorumluluğunun Türkiye’de olacağı açıklamasına tepki gösteren Öztrak, Şam yönetimi ile temas kurulması çağrısını yineledi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, parti genel merkezinde basın toplantısı yaptı.

Fırat’ın doğusuna gerçekleştirilmesi beklenen operasyon konusunda açıklamalarda bulunan Öztrak, özetle şu ifadeleri kullandı: Belki yarın belki yarından da yakın diyerek Fırat’ın doğusuna operasyon yapacaklarını söyleyip duruyorlardı.

Dün gece yarısı Beyaz Saray ile yapılan telefon görüşmenin ardından ABD ile Fırat’ın doğusuna operasyon konusunda gizli bir anlaşmaya varıldığını anlıyoruz. Bölgede bulunan Mehmetçiğimizin tırnağına taş değmesin. Allah, kahraman askerlemize yardımcı olsun. Açıklamalardan operasyon olurunun, IŞİD teröristlerine ülkemizin bekçilik yapması karşılığında verildiğini görüyoruz

Biz Mehmetçiğimizin ve ulusal çıkarlarınımızın yanındayız. Suriye meselesinin çözüm yolu bellidir. Suriye'ye barışın gelmesinin en kısa yolu Şam ve Ankara arasındaki yoldur. Emperyal güçlerin bize önerdiği yol, çıkmaz yoldur.” (AA)
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz