MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’li Güven’den Ege’deki başkanlara davet… Gündem: 2019!
Politika
16 Ağustos 2017 Çarşamba 10:02

CHP’li Güven’den Ege’deki başkanlara davet… Gündem: 2019!

İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven’in organize ettiği Ege Bölgesi il başkanları zirvesi Çeşme’de gerçekleşecek. Başkanların 16 Nisan’da ‘Hayır’ oylarının rekor kırdığı Ege’de kitleyi 2019’daki seçimlerde bir arada tutmak için fikir alışverişinde bulunacakları öğrenildi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bir yandan kurultay sürecini işletirken bir yandan da 2019 yılında yapılması planlanan seçimlere kilitlendi.

Parti, yol haritasını belirlerken 16 Nisan halk oylamasını baz alarak ‘Hayır’ kitlesindeki bütünlüğü korumanın çarelerini arıyor.

Bu kapsamda CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven’in önderliğinde Ege Bölgesi’ndeki il başkanları bir araya gelecek.

Başkan Güven’in daveti üzerine İzmir’e gelecek Aydın, Manisa, Denizli, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya il başkanları Çeşme’deki toplantıda fikir alışverişinde bulunacak.

PAROLA 16 NİSAN!
Türkiye gündemindeki gelişmeleri masaya yatıracak olan il başkanları kendi bölgelerindeki çalışmaları ve ilerleyen dönemde izlenmesi gereken yol haritası hakkında görüş ve öneriler sunacak.

Özellikle 16 Nisan referandumunda, Ege Bölgesi’nin, ‘Hayır’ oylarında rekor kırmasın temel alınacağı başkanlar zirvesi 16 Ağustos Çarşamba (Bugün) günü saat 14:00’te başlayacak.

Parti içi yarışın ikinci planda tutulduğu, Çanakkale’de ‘Adalet Kurultayı’nın hazırlıklarının sürdürüldüğü dönemde başkanların ‘Biz bu süreçte ne yapmalıyız?’ noktasında fikir üretmek için bir araya geleceği öğrenildi.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz