MENÜ
İzmir 17°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’li İduğ’a Pınarbaşı’nda coşkulu karşılama
Politika
9 Şubat 2019 Cumartesi 19:00

CHP’li İduğ’a Pınarbaşı’nda coşkulu karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi  Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, Pınarbaşı Mahallesi’nde yurttaşlarla bir araya geldi. Pınarbaşılılar İduğ'u, Cumhuriyet Meydan'ında orkestra ve meşalelerle karşıladı. Ortalık adeta miting alanına döndü.

Yerel seçimlere iki aydan az bir zaman kala CHP’nin Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, çalışma programına Pınarbaşı Mahallesi'nden devam etti. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan İduğ, kapı kapı esnafı gezdikten sonra Bornova İlçe Örgütü'nün Gençlik Kolları ve Kadın Kolları'nın katkılarıyla Nar Kafe'de düzenlediği toplantıya katıldı. Burada Pınarbaşı halkının sorunlarını dinleyen ve bu sorunları bildiğini ifade eden İduğ, çözüm sağlayıcı projelerini anlattı.

İDUĞ: "İLK 3 AY İÇERİSİNDE FARK EDECEKSİNİZ"
Karşılıklı sohbet havasında geçen bu toplantıda cumhuriyetçi ve laik bir yönetim anlayışı için yola çıktıklarını belirten Dr. İduğ, bu coşkulu kalabalığın 1 Nisan sabahının müjdecisi olduğunu söyledi. Şeffaf, katılımcı bir yönetim anlayışını benimsediklerini ve bu doğrultuda çalışacakları konusuna dikkat çeken İduğ, "Ben  gönlümü halkıma verdim. Sanayi kenti olan Bornova’da istihdam yaratıcı projeler üreterek Bornovalıların gelirini arttıracak ve evin bereketini büyütüp, taşıracağız. Bornova'mızı beraber zenginleştireceğiz" diyerek ve konuşmasına şöyle devam etti: "Bugüne kadar yaşamımda tek bir kara leke bile olmadı, bundan sonra da olmayacak. Biz halkız ve her yerde söz sahibiyiz. Bizden alınan vergiler yine bize dönecek. Alınan vergilerin tek kuruşunu bile ziyan etmeyeceğiz ve tamamını Bornova'mızın geleceği için en iyi şekilde değerlendireceğiz. Padişahlık arzusu içerisinde olanları sandığın karanlıklarına gömeceğiz. Herkes bunu iyi bilmelidir ki; Türkiye laik bir hukuk devletidir ve öyle de kalacaktır. Sosyal belediyecilik anlayışımızın farkını, göreve geldiğimiz zaman ilk 3 ay içinde hissedeceksiniz" dedi.

İŞSİZLİĞE ÇÖZÜM, KALİFİYE GENÇLER
Ülkemizin en önemli sorunlarının başında gelen işsizliğe değinen Dr. İduğ "Hazırladığımız projelerle sanayi ve sanayi sitelerinin ihtiyacı olan kalifiyeli eleman yetiştireceğiz. Ne iş olursa yaparım anlayışını yıkıp, mesleği doğrultusunda çalışacak, kendini geliştirecek gençler kazanacağız. Biliyoruz ki onlar bizim geleceğimiz, yarınlarımız. Hiç endişeniz olmasın, beraber yürüdükçe istihdam olanaklarımızın arttığına hep beraber şahit olacağız. Tekrar söylüyorum, göreve geldiğimiz zaman ilk 3 ay içerisinde iyileştirme çalışmalarımız gözle görülür bir şekilde fark edilecek." diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz