MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Özen'den Soylu’ya ‘Küçük Tayyip’ göndermesi!
Politika
14 Ekim 2017 Cumartesi 13:32

CHP'li Özen'den Soylu’ya ‘Küçük Tayyip’ göndermesi!

İl Eğitim Sekreteri Özen, Menderes Belediye Başkanı Soylu’nun, ‘Siz benim vatandaşımı toz içerisinde bırakırsanız değil Menderes’i bütün İzmir’i pankartlarla döşerim’ açıklaması karşısında sosyal medya hesabı üzerinden, “Yahu hepsi küçük Tayyip kesildi başımıza” dedi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Ekim ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumunda AK Partili bazı ilçe belediye başkanları için üstü kapalı sarf ettiği sözler kentte tartışma konusu oldu.

Başkan Kocaoğlu’nun, “Bir metrekare sökülen taşın üzerine 8 metre uzunluğunda pankart asıp büyükşehir belediyesini ilçesine şikayet eden belediye başkanı o pankarta harcadığı emek ve parayla o bir metrekareyi onarırdı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ilçe belediyelerine hiç ayrım yapmadan ne kadar ihtiyacını karşıladı? Onu oraya asmak beni küçültmez. Beni utandırmıyor. Böyle şey olur mu ya?” açıklaması sonrasında Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’dan, “Siz benim vatandaşımı mağdur ederseniz, siz benim vatandaşımı toz içerisinde bırakırsanız değil Menderes’i bütün İzmir’i pankartlarla döşerim. Bütün İzmirliye gerçeğin ne olduğunu altını çize çize gösteririz” cevabı geldi.

CHP’DEN BAŞKAN SOYLU’YA KÜÇÜK TAYYİP VE POLAT ALEMDAR GÖNDERMESİ!
Gelişmelerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Eğitim Sekreteri Yücel Özen sosyal medya hesabından, “AKP’li Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ‘Kızdırmayın beni, tüm İzmir’e pankart asarım’ demiş. Yahu hepsi küçük Tayyip kesildi başımıza” şeklinde bir açıklama yaptı. İl Yöneticisi Hande Deniz Şentürk ise paylaşımın altına, ‘Polat Alemdar’ yorumunu yaptı.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 tireli
 14 Ekim 2017 Cumartesi 18:30
yücel bırak bu işleri artık seni herkes tanıyor...
 Hatice tatlı
 14 Ekim 2017 Cumartesi 18:23
Büyük şehir meclis toplantısında aziz başkanın söylediklerini kuzu kuzu dinleyip sonra hadsizce cevap veriyor, utanır insan biraz.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz