MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Susmuş'tan 'istifa' iddialarına sert yanıt: Bunun bedelini öderler!
Politika
25 Ocak 2021 Pazartesi 12:07

CHP'li Susmuş'tan 'istifa' iddialarına sert yanıt: Bunun bedelini öderler!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş, başkanlığının düşmesi için ilçe yönetiminin istifa edeceği iddialarına yanıt verdi. Seçim ile gelenin seçim ile gitmesi gerektiğini belirten Susmuş, "Bunun aksine çalışma yapan bunun bedelini kendi öder. Çünkü ne parti kamuoyu, ne de Bayraklı kamuoyu böyle bir şeyi kabul etmez ve itibar etmez. Böyle bir çalışma  içinde olan arkadaşlarımız olduğunu duyuyoruz. Böyle bir çalışma her şeyden önce onların siyasal yaşamını bitirir, bizlere bir zararı olmaz" ifadelerini kullandı.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de tartışmalar ile gündeme gelen Bayraklı'da sular durulmuyor.

CHP Bayraklı İlçe Sekreteri Kemal Kaygül'ün  karar defterini izinsiz olarak çıkardığı iddiası sonrası Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş ile Kaygül arasında gerilim yaşanmıştı. Başkan Susmuş yaşanan olaylar sonrası Kaygül'ü görevden alırken, Bayraklı'da yaşanan kriz sonrası flaş bir iddia ortaya atıldı.

Kulislerde dolaşan bilgilere göre ise ilçe yönetiminden bazı isimler Pınar Susmuş'un başkanlığını düşürmek için 'istifa' formülünü devreye sokmaya hazırlandığı iddia edildi. 'İstifa' iddiaları ile ilgili gazetemize konuşan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş, bu tür girişimler içinde olacak kişilerin kendi siyasi hayatlarını bitireceklerini söyledi.

BİZ ATANMIŞ KİŞİLER DEĞİLİZ
Susmuş ayrıca CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile görüşmeler yaptıklarını belirterek "İlçe sekreterinin karar defterini usulsüz bir biçimde dışarıya çıkarması sonucu tüzüğün bana verdiği yetkiye dayanarak görevine son verdim. Sayman ve sekreter görevlerinde bir değişiklik oldu ve sonrasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bunun aksi yönde çalışma yapanlar kendilerini sorgulasınlar. Ben de dışarıdan bu iddiaları duydum. Gerçekliğini şu an henüz bilemiyoruz. Bu partinin hangi görevinde olursa olsun, ister belediye başkanı, ister ilçe yöneticisi, ister ilçe başkanı… Seçimle gelmiş kişinin seçimle gideceğini bilirler. Biz atama ile gelmedik, seçim ile gelmiş bir ilçe yönetimi var orada. Herkesin emeği var o yönetimde. Zaman zaman İl Başkanımız Deniz Yücel ve Genel Merkez ile burada olan gelişmeleri bizzat paylaşıyorum. Biz Deniz Başkan’la Bayraklı'daki gelişmeleri konuşup istişare ediyoruz" dedi.

"BİZLERE BİR ZARARI OLMAZ"
İstifaların olması halinde kendilerine bir zarar gelmeyeceğinin altını çizen Susmuş, "Bunun aksine çalışma yapan bunun bedelini kendi öder. Çünkü ne parti kamuoyu, ne de Bayraklı kamuoyu böyle bir şeyi kabul etmez ve itibar etmez. Böyle bir çalışma  içinde olan arkadaşlarımız olduğunu duyuyoruz. böyle bir çalışma her şeyden önce onların siyasal yaşamını bitirir, bizlere bir zararı olmaz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mustafa Özmen
 25 Ocak 2021 Pazartesi 23:12
Hak haksızlıktan yüce Sevgi nefretten üstün Aydınlık karanlıktan güçlüyse Çaresi yok usta BİZ KAZANACAĞIZ.
 alo
 25 Ocak 2021 Pazartesi 13:15
ne biçim siyasi partisiniz,geçimsiz insanlarsınız,hasbel iktidar olsanız ne yaparsınız aceba?????????????
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz