MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li başkanlar Genel Merkez'de toplanacak!
Politika
10 Eylül 2019 Salı 19:51

CHP'li başkanlar Genel Merkez'de toplanacak!

CHP'li büyükşehir belediye başkanları, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak toplantı öncesi Genel Merkez'de bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 büyükşehir belediye başkanını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davetine katılacağı açıklanan CHP'li büyükşehir belediye başkanları Ankara'ya gelmeye başladı.

CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanının yarın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gitmeden önce CHP Genel Merkezinde bir araya gelecekleri öğrenildi.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile bir toplantı yapacağı belirtilen belediye başkanlarının, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüp görüşmeyecekleri ise henüz netlik kazanmadı.

Yarın saat 11.00'de yapılacak toplantıda, davete ilişkin görüş alışverişinde bulunulacağı belirtildi.(AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 REİS
 10 Eylül 2019 Salı 23:55
KOCA REİS VERECEK BUNLARI AYARI BAŞTA İMAMINOĞLUNU
 Hakkaniyet ve adalet
 10 Eylül 2019 Salı 22:37
İzmir BB toplu taşımada ; 10.02.2016 tarihinden itibaren ayrımcılık yapıyor. Merkez ilçelerde ( 11 ilçe ) toplu taşıma aracına ilk binişten sonraki 90 dk. süresince binişler bedava olacak . Çevre ilçe belediye otobüsleri dolmuş işletmesi gibi indi bindi para da para ödenecek . Neymiş İzmir’de 22 Eylül Pazar günü “ otomobilsiz kent günü “. toplu taşıma araçlarının kullanılmasının artırılması ve toplu ulaşıma teşvik amacıyla gün boyu ( 22 Eylül ) İzmir BB ait toplu ulaşım araçlarında geçerli tarifenin 1 ( Bir ) kuruş uygulanması için komisyon kurulacakmış . İzmir BB yetkilileri Gaziemir - Ayrancılar arası 17 km mesafe için 2 araç değiştirtip , 2 bilet bedeli 6,00.- TL. ödeterek mi İzmir BB’nin toplu ulaşım araçlarına kullanımı için teşvik sağlayacaksınız ? Hakkaniyet nerede ? İcraat nerede ? İzmir deki toplu taşıma uygulamasındaki hakkaniyetsizlik nedeniyle CHP genel başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu adalet yürüyüşünü boşuna mı yapmış oluyor .
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz