MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’li vekilin evinde tavla rekabeti: Arslan, Arslan’a karşı!
Politika
28 Mart 2020 Cumartesi 10:23

CHP’li vekilin evinde tavla rekabeti: Arslan, Arslan’a karşı!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında yetkililerin ‘evden çıkmayın’ çağrılarına uyan ve mecburi olmadıkça dışarıya adım atmayan CHP İzmir Milletvekili Arslan, “Oğlum Uraz’ın derslerine yardımcı oluyorum, kızım İnci 2 yaşında; oyun oynuyoruz. Eşimle de tavla oynuyoruz. Kendisi sıkı oyuncu, dişli rakiptir” dedi. Arslan ayrıca belediye başkanlarıyla sürekli iletişim halinde olduğunu ve gerektiğinde destek verdiğini ifade etti.

EGEDESONSÖZ- (Özel Haber) Dünyada birçok ülkeyi olumsuz etkileyen koronavirüs salgını Türkiye’de de hem gündelik hayatı sekteye uğrattı hem de can kayıplarına yol açtı.

Devlet kurumları ile yetkililer süreci yürütürken vatandaşlara sık sık ‘mecbur kalmadıkça evden çıkmayın’ çağrıları yapılıyor.

Sürekli alanda olan ve gün içinde sayısız insanla temas eden politikacıların da kendilerine doğal karantina uyguladıkları aktarıldı.

Öte yandan sürekli resmi bir şekilde ve kürsülerde görmeye alışık olunan siyasilerin ev halleri de vatandaşlar tarafından merak edildi. İzmirliler de seçim dönemlerinde sandığa giderek yetki verdikleri ve meclise gönderdikleri milletvekillerinin evde nasıl zaman geçirdiklerini Egedesonsöz aracılığıyla öğreniyor.

Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Ednan Arslan da kendisi hakkında bilgi verirken zaruri olmadıkça evden çıkmadığını ifade etti. Çocuklarıyla zaman geçirdiğini söyleyen Vekil Arslan ayrıca eşi Demet Arslan ile birlikte tavla oynadığını da aktardı.

EŞİMLE TAVLA OYNUYORUZ, SIKI OYUNCUDUR!
Arslan, “Uzun zamandır çocuklarla ilgilenmiyorum. Oğlum Uraz’ın derslerine yardımcı oluyorum. Kızım İnci 2 yaşında; onunla oyun oynuyoruz. Bol bol okuma fırsatı buldum. Elimden geldiğince kitap okuyorum. Şu an Amin Maalouf’un Çivisi Çıkmış Dünya kitabını okuyorum. Bunun dışında eşimle tavla oynuyoruz. Kendisi sıkı bir oyuncudur, dişli bir rakip! Ayrıca mümkün olduğunca gündemi takip ediyoruz. İktidara yapmamız gereken uyarıları yapıyoruz. Kentimizle ilgili gelişmeleri de takip ediyoruz. Belediye başkanlarımızla telefonlarda görüşüyoruz. Onlar şu an çok yoğun çalışıyoruz ve onlara katkı sunmamız gereken yerler olabiliyor, bu noktalarda destek oluyoruz. Yapmamız gereken ne varsa da hazırız” dedi.   

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 sahmeran
 28 Mart 2020 Cumartesi 14:01
cok ta merak ettim
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz