MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’nin eski Genel Başkanı ve Soyer İzmir’deki o seminerde konuşacak!
Politika
9 Ekim 2019 Çarşamba 16:01

CHP’nin eski Genel Başkanı ve Soyer İzmir’deki o seminerde konuşacak!

İzmir’de 12 Ekim-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan Sosyal Demokrasi Seminerlerinde birbirinden önemli konular masaya yatırılacak. Yaklaşık 1 ay sürecek olan program kapsamında akademisyen, siyasetçi ve uzmanlar konuşmalar yapacak. İzmir Köy-Koop Başkanı Neptün Soyer ve CHP eski Genel Başkanı Hikmet Çetin de kürsüye çıkacak.

EGEDESONSÖZ- Sosyal Demokrasi Derneği İzmir Şubesi’nin ‘Sosyal Demokrasi Seminerleri’ başlığı altında organize ettiği ve 12 Ekim ile 9 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan programın başlamasına sayılı günler kaldı.

‘Bilinmeyenleri ve konuşulmayanları konuşuyor, İzmir’den Türkiye’ye ışık saçıyoruz’ sloganıyla yapılacak etkinliğin adresi Kültürpark’taki İsmet İnönü Kültür Merkezi olacak.

Yaklaşık 1 ay sürecek seminerlere öğretim üyeleri, siyasetçiler ve uzmanlar katılacak ve görüşlerini belirtecek.

KİMLER KONUŞACAK?
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu, ‘Türkiye’nin siyasal ve anayasal düzenine sosyal demokrat bakış’, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emre, ‘Türkiye’de sosyal demokrasinin geleceği’, Prof. Dr. Ahmet Şahinöz, ‘Ekonomiye sosyal demokrat bakış’,  Prof. Dr. Hakkı Uyar, ‘Cumhuriyetin kurucu değerleri sosyal demokrasi ve CHP’, Prof. Dr. Murat Somer, ‘Toplumsal barış-kutuplaşma ve sosyal demokrasi’, CHP PM eski Üyesi Nazik Işık, ‘Toplumsal cinsiyet ve demokrasi’, Avukat Kemal Akkurt, ‘Sosyal demokraside insan hakları yaklaşımları’, Prof. Dr. Burhan Şenatalar, ‘Küreselleşme ve demokrasi’, Köy-Koop İzmir Birlik Başkanı Neptün Soyer, ‘Yerel kalkınmada tarım ve kooperatifçilik’, CHP eski Milletvekili Prof. Dr. Sencer Ayata, ‘Yoksulluk ve eşitsizlik yeni yaklaşımlar-politikalar’,  Prof. Dr. İlhan Tekeli, ‘Sosyal demokrat yerel yönetim politikaları ve yeni yaklaşımlar’, CHP eski Genel Başkanı Hikmet Çetin, ‘Lozan’dan günümüze dünya ve Ortadoğu’ya sosyal demokrat bakış’ dallarında konuşma yapacak.

Programın koordinatörlüğünü Sosyal Demokrasi Derneği İzmir Şube Başkanı Cengiz Onur yürütecek. Ayrıca sertifika töreninin de yapılacağı belirtildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 vatandaş
 9 Ekim 2019 Çarşamba 18:59
Ortalık toz duman, yangın yeri;siz faso fiso işlerle uğraşın!!! İZMİR' e hizmetler başka bir seçimemi....o kadar çok şey yazılır ki ama yazılmaya değmezlerdensiniz.....
 alo
 9 Ekim 2019 Çarşamba 17:14
nazık ışık konuşmasa iyi olur, yerli ufuk uras
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz