MENÜ
İzmir 18°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’ye geçmesi beklenen Çokcan konuştu: AK Parti’de yapamadıklarımızı…
Politika
23 Ağustos 2017 Çarşamba 13:53

CHP’ye geçmesi beklenen Çokcan konuştu: AK Parti’de yapamadıklarımızı…

Karabağlar Belediyesi bağımsız Meclis Üyesi Çokcan, AK Parti’den istifa ettikten sonra CHP’ye geçmeye hazırlanıyor. Çokcan, “AK Parti’de yapamadığımız, yapılmasına imkan verilmeyen şeyleri hayata geçirmek istiyorum. Karabağlar adına bir takım ön şartlarım var” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - AK Parti’den 1 Ağustos’ta istifa eden Karabağlar Belediyesi bağımsız Meclis Üyesi Osman Çokcan Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) geçmeye hazırlanıyor.

CHP ile dirsek temasında olduğu öğrenilen Çokcan yeni üyelikle ilgili Egedesonsöz’e açıklamalarda bulundu.

AK PARTİ’DE YAPILMASINA İMKAN VERİLMEYENLERİ HAYATA GEÇİRMEK İSTİYORUM!
Çokcan, “Görüşmeler devam ediyor. Tam net bir şey yok. 30 Ağustos’a kadar ve bayramdan sonra 5 Eylül’de gerçekleşecek meclis toplantımıza kadar bir karar vermemiz gerekecek. Bir takım isteklerimiz var Karabağlar adına. AK Parti’de yapamadığımız, yapılmasına imkan verilmeyen şeyleri hayata geçirmek istiyorum. Karabağlar sorun yumağı… Her yönüyle hizmet bekleyen bir belde. Bir takım ön şartlarım var. O görüşmeler sürüyor. Ay sonunda netleşecek. Şu anda bir şey söylemek yanlış olur” dedi.

İSTİFAYI HAZIRLAYAN SÜREÇ NASIL GELİŞTİ?
Sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü'nü öven sözler paylaşan Karabağlar Belediye Meclisi'nin o dönem AK Partili Üyesi olan Osman Çokcan, partililerin hedefi olmuştu. İki kez kalp krizi geçiren duygusal yapıya sahip olan Çokcan, partiden istifa dilekçesini vermişti. İstifasının ardından CHP’ye geçeceği yönündeki iddiaları yalanlayan Çokcan AK Parti’ye kırgın olduğunu ifade etmişti.

ARTIK İKİSİ DE AK PARTİ’DE DEĞİL!
Çokcan ayrıca istifasından önceki Ramazan ayı sürecinde aynı partide görev yaptıkları Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Emrullah Kavuz tarafından hedef gösterilmişti. Kavuz Meclis Üyesi Osman Çokcan’ın iftar öncesi sigara içen görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşarak, “Ramazan-ı Şerif’e saygın olsun” demişti. Daha sonraki süreçte Kavuz partiden ihraç edildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 23 Ağustos 2017 Çarşamba 21:38
neyse ki yol yakınken doğru yolu bulmuş.
 M.YILDIRIM
 23 Ağustos 2017 Çarşamba 19:17
Bunlar pirincin içine gizlenmiş beyaz taşlar ilkeli olsalar meclis üyeliyindede istifa ederler o meclis üyeliğini AK PARTİNİN AK OYLARIYLA ALDIN ama ne yazıkki sizin zihniyetiniz satış üzerine kurulmuş inşallah bundan bir ders çıkarılırda AK parti inin ak yüzlü evlatlarına gereken önem verilir
 İlginç
 23 Ağustos 2017 Çarşamba 18:24
Daha önce basına verdiği röportajda kızının trt de işe sokulmasını istediğini bunun için vekillerin destek vermediğinden yakınmıştı. Şimdi ön şart dediği belediys başkanından kızına iş sözü almaktır galiba. Kızınız ve sizin için hayırlısı olsun.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz