MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiğli'de meclis üyesinden ilginç 'iş' çıkışı: Başkan'a teyit ettirmeden...
Politika
9 Eylül 2017 Cumartesi 16:15

Çiğli'de meclis üyesinden ilginç 'iş' çıkışı: Başkan'a teyit ettirmeden...

Belediye Meclis Üyesi Çoban, mahalle seçimleri öncesi iş vaadiyle ilgili, “Üyelerimizi kimsenin kandırmasına izin vermeyiz. Belediyede Hasan Başkan’ın onayı dışında kimse işe alınamaz. ‘Mavi listeye oy verin sizi işe alacağız’ diyenlerin sözlerini başkanın ağzından teyit ettirmeden inanmayın” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü, olağan kurultay süreci içinde 10 Eylül (Yarın) start alacak mahalle delege seçimlerine kilitlendi.

Kentte bu süreci en haraketli şekilde geçirecek ilçelerin başında Çiğli geliyor. Önemli ve büyük mahallelerinde çok sert bir yarışın beklendiği Çiğli’de Belediye Meclis Üyesi Yusuf Çoban’dan seçimlerin başlamasına saatler kala şaşırtan bir açıklama geldi.

Çoban ‘CHP Çiğli üyelerinin dikkatine’ başlıklı yazısında belediyenin delege seçimleri öncesinde iş vaat ettiği yönündeki iddialara değindi. Belediye Başkanı Hasan Arslan’a konuyu sorduğunu ifade eden Çoban ayrıca ilginç bir açıklamada bulundu.

Açıklamada şunlara yer verildi:

"SİZİ İŞE ALACAĞIZ SÖZLERİNİ HASAN BAŞKAN’A TEYİT ETTİRMEDEN İNANMAYIN!

"CHP ÇİĞLİ ÜYELERİNİN DİKKATİNE

Çiğli belediyesi yetkilileri tarafından "iş sözü" ile delege seçimlerinde oy istendiği dedikodularını Sn. Belediye Başkanımıza sorduk. Hasan Başkan'da samimiyetle sorularımıza cevap vererek böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Hatta "iş sözü vererek oy isteyen şerefsizdir" dedi. "Sizin adınıza bazı İl yöneticileri iş sözü veriyor" dediğimizde ise "Onların iş vaadi beni bağlamaz! Beni kendi söylediklerim bağlar!" diye cevap verdi.

Sevgili üye arkadaşlar kim olursa olsun size iş sözü veren insanlara güvenmeyin, itimat etmeyin! Bunlar oy avcılarıdır! Sizin hayallerinizle, geleceğinizle oynayan insanlardır! Sizin sırtınızdan siyasi menfaat sağlamaya çalışanlardır! Biz Meclis üyeleri olarak bu işin takipçisiyiz! Üyelerimizi kimsenin kandırmasına izin vermeyiz! Çiğli Belediyesinde Hasan başkanın onayı dışında kimse işe alınamaz! “Mavi listeye oy verin sizi işe alacağız” diyenlerin sözlerini Hasan başkanın ağzından teyit ettirmeden inanmayın!

Sayın Belediye Başkanı'mızın dediği gibi simsarlara, ayakçılara, hokkabazlara, kan emicilere, örgütün sırtından beslenenlere geçit vermeyelim! Sevgili yoldaşlar kimsenin sizi iş vaadiyle kandırarak oy istemesine izin vermeyin! Bu yalancılara kanmayın!

Yaşasın örgütlü mücadelemiz!

Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi!"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz