MENÜ
İzmir
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiğli’de toplu sünnet şöleni
Yerel Yönetimler
16 Ekim 2017 Pazartesi 09:44

Çiğli’de toplu sünnet şöleni

Sosyal projelerde öncü olan Çiğli Belediyesi’nin onuncu sünnet şöleninde 92 minik sünnet oldu.

Çiğli Belediyesi bu yıl da düzenlediği toplu sünnet şöleni ile 92 çocuğu sünnet ettirdi. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile eşi Ergül Arslan’ın ev sahipliği yaptığı gecede sünnet çocukları ve aileleri için birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlendi. Gece boyunca sünnet çocuklarını CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu ve ilçe yöneticileri, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç, meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri yalnız bırakmadı.

Sünnet şöleninde önce minikler için belediye konferans salonunda başlayan Hacivat Karagöz ve palyaço gösterileri yapıldı. Miniklerin heyecanla izledikleri gösterilerin ardından eski belediye binasının 6. katında bulunan lokalde eğlence düzenlendi. Gecede Türk halk müziği ve davul zurna eşliğinde halaylar çekildi, pop müzik eşliğinde ise sünnet çocukları bol bol oynadılar. Çocukların ellerine kına yakıldığı gecenin sonunda ise sünnet çocukları, Başkan Hasan Arslan ile birlikte pasta kestiler. Masaları teker teker dolaşan Başkan Hasan Arslan, sünnet çocukları ve aileleriyle de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Hasan Arslan “Sosyal belediyecilikte öncüyüz”

Başkan Hasan Arlan, Çiğli Belediyesinin sosyal anlamda ürettiği projelerle örnek olduğunu belirterek, “Fiziki yatırımları her zaman yaparız. Ancak sosyal etkinler zamanında olmalı. İnsanımıza ulaşmalıyız. Bugün çok mutluyuz. Çocuklarımızı sünnet ettirdik. Sünnet yapamayan ailelerimizin yanında olduk. Çiğlili hemşerilerimizin çocuklarını belediye olarak sünnet ettirmek istedik. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz