MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve May'den ortak plan!
Politika
15 Mayıs 2018 Salı 15:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve May'den ortak plan!

İngiltere Başbakanı Theresa May'in sözcüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile May'in, teröre karşı işbiliği, göç, bölgesel istikrar ve ticaret konularını görüşeceklerini açıkladı. Erdoğan, Buckingham Sarayı'nda Kraliçe 2. Elizabeth ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Londra'da üç günlük resmi ziyareti kapsamında, Theresa May ve Kraliçe Elizabeth ile görüşeceği açıklanmıştı.  İngiltereBaşbakanı Theresa May'in sözcüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile May'in, teröre karşı işbiliği, göç, bölgesel istikrar ve ticaret konularını görüşeceklerini açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Buckingham Sarayı'nda Kraliçe 2. Elizabeth ile görüştü, görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Kraliçesi 2. Elizabeth ile görüşmesinin ardından Buckhingam Sarayı'ndan ayrıldı.

Çeşitli üst düzey görüşmeler için gittiği Birleşik Krallık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan, basına kapalı olarak gerçekleşen Kraliçe Elizabeth 2 ile görüşmesinin ardından saraydan ayrıldı. Erdoğan, günün ilerleyen saatlerinde Birleşik Krallık Başbakanı Theresa May ile de bir araya gelecek.(Habertürk)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz