MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhurbaşkanlığı onayladı… İzmir'de denize sıfır tesisler özelleştiriliyor mu?
İnşaat/Emlak
10 Temmuz 2021 Cumartesi 11:07

Cumhurbaşkanlığı onayladı… İzmir'de denize sıfır tesisler özelleştiriliyor mu?

Resmi Gazete'de yer alan  Cumhurbaşkanlığı kararları doğrultusunda İzmir'in gözde tatil merkezleri arasında yer alan Seferihisar ve Menderes'te Karayolları Genel Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri'ne ait denize sıfır taşınmazlar özelleştirme idaresi kapsamına alındı.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - İzmir'in Seferihisar ilçesi sınırları içerisinde bulunan Payamlı Mahallesi'nde Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait  19 bin 663,17 metrekarelik taşınmaz ve Dokuz Eylül Üniversitesi'ne 17 bin 678,51 metrekarelik 2 adet taşınmaz ve Menderes ilçesi sınırları içerisinde yer alan Gümüldür Mahallesi'nde ise Devlet Su İşlerine ait toplam 19 bin 247,57 metrekarelik 3 adet parsel özelleştirme idaresine devredildi.

Denize sıfır alanların Cumhurbaşkanlığı onayı ile özelleştirme kapsamına alınması sonrası, arazi ve tesisler idare eliyle satılabilecek, kiralanabilecek, işletme devri ya da kat/arsa karşılığı inşaat yaptırılabilecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ali Ali
 10 Temmuz 2021 Cumartesi 23:27
Gültepe, Tepecik, Yağhaneler, Limontepe gibi yerlerde ballı gaymaklı yok galiba.. hep denize sıfır yerlere göz koymuş eminin kenti güzelleştirmek için, hizmet için yapıyorlar. Yersen!!
 Durmuş baba
 10 Temmuz 2021 Cumartesi 22:20
Babanın malını mı satıyorsun. O binalar iki ayyaş dediğin atalarından, araziler dedesinin dedesinden geldi. Yanınıza kar kalmaz devran dönecek az kaldı az..
 emekli emniyet mensubu
 10 Temmuz 2021 Cumartesi 14:58
ne var ne yok satılıyor artık bundan sonra kurumun personelleri denize girmek değil yanından bile geçmesi zor bu gidişle bu gidişle her yer satılacak gibi gözüküyor sıra buralara geldi ekonomi uçuyordu uçtuk
 İzmirli
 10 Temmuz 2021 Cumartesi 11:26
Deniz bitti, kara göründü ! Satılacak son yerlerde gidiyor, Allah sonumuzu hayır etsin.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz