MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DEÜ mezunlarından ‘Z Raporu’ sergisi
Güncel
19 Haziran 2017 Pazartesi 09:54

DEÜ mezunlarından ‘Z Raporu’ sergisi

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) 2016 – 2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Projeleri’nin yer aldığı ‘Z Raporu Bitirme Projeleri Seçkisi Sergisi’, düzenlenen bir törenle açıldı. En iyi projelerin yer aldığı sergi, GSF’de 7 Temmuz 2017 tarihine kadar sanatseverlerle buluşa

Serginin açılışında kısa bir konuşma yapan GSF Dekanı Prof. Mümtaz Sağlam, her akademik yılın sonunda öğrencilerin motivasyonunu sağlamak ve eğitim yılını iyi bir deneyimle bitirmek amacıyla Z Raporu Sergisi’ni düzenlediklerini söyledi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte, sergi için emeği geçenlere teşekkür eden Sağlam, sanata ve sanatçıya verilen desteğin her zaman önemli olduğuna vurgulayarak, “Sanata destek projeleri, bizi ayakta tutuyor. Ege Kadın Dayanışma Vakfı(EKDAV), geçen yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimizi unutmadı. Her bölümden en iyi projeye sahip 20 öğrencimiz, vakıf tarafından Şenel Aksu anısına ödüllendirildi. Bu ödüller, öğrencilerimize hem moral hem de destek oluyor. Diplomalarını alan genç sanatçılarımızın ülkemizin ve kentimizin kültür-sanat hayatında önemli bir yere sahip olacağına inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLER
Vakıf olarak üniversite ile bir araya gelmekten duyduklarını memnuniyeti dile getiren EKDAV Yönetim Kurulu Başkanı Türkan Miçoğlulları ise “İyi ki Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi var. Buradaki eserlerin hepsi birbirinde güzel ve ben de bu eserleri izlemekten büyük keyif aldım. Bu projeyi desteklememizde bize yardımcı olanlara ayrıca teşekkür ediyorum. Başarıyı yaşamlarının odak noktasına koyan öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz