MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DİSK’ten İstanbul çıkışı: Seçilenler İmamoğlu etrafında kenetlenmeli!
Ekonomi
11 Nisan 2019 Perşembe 12:01

DİSK’ten İstanbul çıkışı: Seçilenler İmamoğlu etrafında kenetlenmeli!

DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, “Demokrasi sınavını YSK’nın bir an önce bitirmesini ve mazbatayı gerçek sahiplerine teslim etmesi gerektiğini ifade ediyoruz. Yeni seçilen başkanların İstanbul’daki sayımlar ve YSK’ya yapılan itirazlara karşı Ekrem İmamoğlu etrafında kenetlenmesi gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, 31 Mart yerel seçimlerinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışını önde tamamlayan fakat mazbatası Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından kendisine iletilmeyen Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Ekrem İmamoğlu özelinde açıklamalarda bulundu.

Sarı, Türkiye genelinde seçilen tüm belediye başkanlarının CHP’li İmamoğlu’nun etrafında kenetlenmesi gerektiğini söyledi.

YSK MAZBATAYI GERÇEK SAHİBİNE VERMELİ
Sarı, “Ülkeyi yönetenleri açığa çıkan halkın iradesine kayıtsız şartsız saygı göstermeye, YSK’yı da partiye göre değil hukuka göre davranmaya ve çifte standartlarına son vermeye çağırıyoruz. Demokrasi sınavını YSK’nın bir an önce bitirmesini ve mazbatayı gerçek sahiplerine teslim etmesi gerektiğini ifade ediyoruz” dedi.  

SEÇİLEN BAŞKANLAR İMAMOĞLU ETRAFINDA KENETLENMELİ, İZMİR’DEN İSTANBUL’A DESTEK GİTMELİ
Sarı, “Yeni seçilen başkanların İstanbul’daki sayımlar ve YSK’ya yapılan itirazlara karşı Ekrem İmamoğlu etrafında kenetlenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Tüm seçilen başkanların Ekrem İmamaoğlu ile birlikte yan yana durması gerektiğini DİSK olarak gündeme getiriyoruz. Çünkü 2 gün önce il başkanları Ekrem imamolu ile birlikte demokrasi nöbetine devam etmişti. Demokrasi nöbetini bu sefer seçim kazan belediye başkanları sürdürmelidir. Çağrımızdır! İzmir’den de İstanbul’a destek gitmelidir” ifadelerini kullandı.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 bayraklı lı
 12 Nisan 2019 Cuma 22:18
SARI SEN ÖNCE İŞÇİNİN HAKKINI KORU SİYASET YAPMA CHP NİN GÜDÜMÜNDEN ÇIK SANA VEKİLLİK VERMEZLER.
 Bucalı
 11 Nisan 2019 Perşembe 23:41
Sanane baskan..senin görevin işçi haklarını kollamak korumaktır.niçin siyaset yapıyorsun sen görevini yap.çok istiyorsan partiye gir siyaset yap..
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz