MENÜ
İzmir 18°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Delican’dan Kocaoğlu’na sert yanıt: Aklını İzmir’e…
Politika
1 Temmuz 2015 Çarşamba 11:28

Delican’dan Kocaoğlu’na sert yanıt: Aklını İzmir’e…

Kocaoğlu’nun “Gelsinler bana, İzmir’de nasıl sevileceklerini, İzmir’de nasıl başarılı olacaklarını, oylarını nasıl artıracaklarını söyleyeyim” mesajına sert yanıt geldi. AK Parti İl Başkanı Delican, “Kendisine bize akıl vermek düşmez. Sayın Kocaoğlu aklını İzmir’e faydalı projelerde kullansın” dedi.
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bir televizyon kanalında söylediği,  “Gelsinler, İzmir’de nasıl oylarını artıracaklarını söyleyeyim” sözlerine yanıt verdi. Delican, Kocaoğlu’na seçim döneminde yaptığı ‘siyaseti bırak hizmete bak’ çağrısını tekrarlarken İzmir’in yararına işlerle uğraşması gerektiğini söyledi.
 
Delican şu açıklamayı yaptı: “Öncelikle şu mesele kesinlikle bilinmelidir ki AK Parti’nin 13 yıldır sürdürdüğü anlayış hizmet anlayışıdır. Bu zaman içinde İzmirli hemşerilerimiz için en iyisini yapmak için büyük gayret gösterdik. Halen daha bu anlayışımızı sürdürüyoruz. Ne yazık ki birileri kısır çekişmeler, basit hesaplar ve siyasi oy kaygıları ile karalama kampanyasını sürdürmektedir. Bunun en iyi örnekleri de seçim döneminde görülmüştür. Partimizin aday gösterdiği isimler üzerinden yapılan algı operasyonlarında bu zamana kadar yaptıkları hizmetler ve Türkiye’de yapılan önemli projeler ne yazık ki görmezden gelinmeye çalışılmıştır. Bu algı operasyonuna sık sık seçildiği koltuğun ve aldığı oyların ne amaçla kendisine verildiğinin farkında olmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu da alet olmuştur. Seçim geçmesine rağmen halen daha siyasi söylemler üzerinden hemşerilerimizi kutuplaştırma amacını sürdürmektedir. Biz, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu tür söylemlere ve tuzaklara düşmeyeceğimizi ifade ettik. Kendisine siyaset yapmamasını, aldığı oyların gereği olarak İzmirli hemşerilerimize hizmet etmesini öneriyorum.
 
Son günlerle kamuoyuna yansıyan açıklamalarından da görüldüğü gibi kendisi bize önerilerde bulunmuş ve başarı şartları sıralayarak kendi açısından durum değerlendirmesi yapmaya çalışmıştır. Bizim kendisine önerimiz aklını İzmir’e faydalı projelerde kullanmasıdır. Bize akıl vermek ona düşmeyeceği gibi önerilerini, fikirlerini kente faydalı işler, bitmeyen projeler, yarım kalan ve yıllardır devam eden çalışmaları tamamlamak için kullanmasıdır. Şehrimizde belediyenin yapması gereken çalışmaları siyasi söylemlerle örterek kamufle etmek kendisine yakışmaz. Siz bu kentin belediye başkanısınız. Belediye başkanının yapması gerekenler de bellidir. Çıkıp siyasi söylemlerle hizmet üretmeden açıklamalar yapmak doğru değildir. Başta Körfez’in temizlenmesi ve rehabilitasyonu projesi olmak üzere İzmir’e yönelik tüm çalışmalara destek vereceğimizi açıkladık. Yasal olarak yapılması gerekenleri yapmadan karalama yapmak, kendi hatalarını görmeden başkalarına kusur bulmak belediye başkanlığı makamının sorumluluğu ile bağdaşmaz. Biz bundan sonra da aynı anlayış ile devam ederek kısır tartışmalardan uzak bir şekilde yapılanların takipçisi olacağımızın bilinmesini isterim.”

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ben de biraz akıl vereyim bari
 1 Temmuz 2015 Çarşamba 17:32
Vatandaş olarak ben söyleyim: 1-Ankara-İsatnbul'a para yağdıran hükümet İzmir metrolarını ele alıp bitirmeli, 2- Özel İdare Mallarından Belediyenin hakkı olanlar verilmeli. 3- Körfez projesine çıkarılan engeller bitmeli, 4 Konak, Üçkuyular Çeşme vb yerlere aklına estiği gibi İmam Hatip Lisesi yapılmaktan vazgeçilmeli.
 ercan
 1 Temmuz 2015 Çarşamba 13:41
Sayın delican neden bir özeleştiri yapma ihtiyacı hissetmiyorsunuz.Bu şehrin projelerinde ne kadar engel çıkarıldığını herkez biliyor.En son körfez projesi.İki yılı geçti onay için.Bunun için bir kelime bile duymadık sizden Özel idarenin mal paylaşımı.Orda bile yoksunuz .İşte izmirdeki başarısızlığınızın en büyük nedenleri.Biraz özeleştiri lütfen.Bu tarz konuşmalar inanın bir yere götürmüyor sizi.
 Hakan TEKİN
 1 Temmuz 2015 Çarşamba 13:35
Ozaman Sn.Kocaoğlu gitsin o aklı Kemal Kılıçtaroğluna versin de Türkiye genelinde nasıl başarılı olacaklarını ve oylarını nasıl artıracaklarını söylesin. Sanıyorlar ki İzmir de başarılı oldukları için oy alıyorlar yok öyle bir başarı. Akpartinin kaç ilde 1.olduğu belli CeHaPe nin kaç ilde 1.olduğu belli. Kocaoğlu o aklını Türkiye genelinde uygulasın ozaman.
 misafir
 1 Temmuz 2015 Çarşamba 12:35
Aklınız varsa Kocaoğlu'nun dediklerinden faydalanırsınız sayın Delican! Partinizin oyu %10 düştü, üstelik sizin döneminizde!
 muhalif
 1 Temmuz 2015 Çarşamba 11:42
sn.delican, maalesef başkan haklı bence dediklerini dikkate alın,
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz