MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Denizli'de kadın öğretmene öğrencisinden dayak!
Ege
13 Ocak 2018 Cumartesi 12:48

Denizli'de kadın öğretmene öğrencisinden dayak!

Denizli'nin Çivril ilçesinde, edebiyat öğretmeni D.Ç., ders notu konusunda sınıfta tartıştığı öğrencisi 15 yaşındaki M.G.'nin bacağına ve karnına tekme attığı iddiasıyla polise şikayetçi oldu.

Çivril'deki Beycesultan Teknik ve Anadolu Endüstri Meslek Lisesi edebiyat öğretmeni D.Ç., dün sınıfta öğrencilerin karne notlarını okudu. Kendisine verilen notu düşük bulan 9'uncu sınıf öğrencisi M.G., öğretmeni D.Ç. ile sınıfta tartışmaya başladı.

İddiaya göre, tartışmanın büyümesi üzerine öğrenci M.G., kadın öğretmenin bacak ve karın bölgesine tekme attı. Sınıftaki diğer öğrenciler araya girerek M.G.'yi dışarı çıkardı. Öğrencilerinin önünde dövüldüğü belirtilen D.Ç., önce okul yöneticilerine durumu bildirdi, ardında da Çivril Devlet Hastanesi'ne giderek darp raporu aldı. Polis merkezine giden öğretmen, öğrencisi hakkında şikayetçi oldu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında öğrenci M.G.'nin ifadesinin alınıp, serbest bırakıldığı öğrenildi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 18 Ocak 2018 Perşembe 09:26
Türkiye bin yıl geçsede Avrupa birliğine giremez. Bir kere kültürsüz bir nesil var. Bu nesil akepe döneminde dahada kültürsüzleşti. Mültecileride bu ülkeye doldurdular. Bu ülkeden ne bekliyorsunuz? İsviçre'mi?, Norveç'mi? :))))) Komiğiz gerçekten. İtibari yerlerde sürünen tam bir ortadoğu ülkesi olduk. Yazık. Eskiden hasta Türkiye vardı diyenlere kapak olsun. Eski Türkiye'ye kurban olun siz.
 ADO
 15 Ocak 2018 Pazartesi 12:07
SON 15 YILDA YETİŞTİRİLEN ŞIMARIK BENİM MİLLETİM BÖYLE İSTİYOR DİYEN HERKESE HAKARET EDEN MUHTARLARI TEPEMİZE ÇIKARAN ARSIZLIĞI ÖZGÜVEN SANAN YENİ TÜRKİYE BU BUNLAR İYİ GÜNLER BETER OLSUNLAR
 Lombak
 14 Ocak 2018 Pazar 12:56
Recep İvedik'e neden kızıyorlar anlamıyorum. Şahan var olanı size sunuyor. Toplum bu yersen!
 Nurizade
 13 Ocak 2018 Cumartesi 23:59
Öğretmenimizi dövüyoruz, doktorumuzu dövüyoruz, polisimizi dövüyoruz, memurumuzu dövüyoruz. Kısa zamanda nasıl bu kadar maganda bir toplum olduk diyeceğim ama Recep İvedik filmlerinin izlenme sayılarını görünce sormaktan vazgeçtim.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz