MENÜ
İzmir 10°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Denizli'de pitbull dehşeti: Kimlik soran polise...
Ege
24 Şubat 2018 Cumartesi 16:09

Denizli'de pitbull dehşeti: Kimlik soran polise...

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, iş yerinden kasa hırsızlığı yapıldığı ihbarı üzerine olay yerine giden polis memuru Şakir Yılmaz, yolda görüp, durdurduğu 4 şüphelinin üzerine saldığı pitbull cinsi köpeğin ısırmasıyla yaralandı. Olayın ardından kaçan 4 kişi yakalanıp, gözaltına aldı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, sabaha karşı, Mehmetçik Mahallesi 1303 Sokak'taki iş yerinden kasa hırsızlığı yapıldığı ihbarı üzerine olay yerine gitti. Ekipler, çevrede inceleme yaparken, yolda gördükleri 4 kişiden şüphelenip, durdurarak, kimlik sorgulaması yapmak istedi. Bu sırada şüpheliler, yanlarındaki pitbull cinsi köpeği ekipteki polis memuru Şakir Yılmaz'a saldırtıp, koşarak, olay yerinden kaçtı. Yılmaz, köpeğin saldırısıyla vücudunun çeşitli yerlerinden ısırılarak, yaralandı. Polis memuru Yılmaz, olay yerine çağrılan sağlık görevlilerince ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Köpek ise olay sonrası gözden kayboldu.

Ekipler, köpeği saldırtıp kaçan O.I., B.S., V.Ü. ve A.E.'yi saklandıkları apartmanın bahçesinde yakalayıp, gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramalarda, bir miktar esrar, hint keneviri ve uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüphelilerden O.I.'nın hırsızlık ve yaralama gibi 7 ayrı suçtan arandığı ve hakkında 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi. Şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

?Öte yandan iş yerinin kasasından da hırsızlık yapılmadığı anlaşıldı. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 cemal
 25 Şubat 2018 Pazar 10:38
Bu köpekçilerden bıktık. Şehrin hijyenini bozdular. Kamusal alanlar bunların pisliği içinde. Sabah yürüyüşlerini iğrenerek yapıyoruz. Bazılarının sahipleri tasmasız, ağızlıksız başıboş bırakıyorlar. Bunlara ne zaman dur denilecek?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz