MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Doğruyol: İYİ Parti'nin millete olan sevgisi karşılık bulacak
Politika
16 Mayıs 2018 Çarşamba 09:48

Doğruyol: İYİ Parti'nin millete olan sevgisi karşılık bulacak

İYİ Parti İzmir Milletvekili aday adayı Ahmet Doğruyol, 24 Haziran'daki seçimin Türkiye'nin bir çıkış yolu bulması ve milletin sıkıntılarının çözümü için büyük önem taşıdığını söyledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren ve bu süreçte çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinleyen İYİ Parti İzmir Milletvekili aday adayı Ahmet Doğruyol, ekonomik endişenin son dönemde giderek arttığını söyledi. Türkiye'de hukuka güvenin azaldığını, ailelerin çocuklarının geleceğiyle ilgili çekince duyduğunu belirten Doğruyol, vatandaşların yeniden morallenmek için ve huzura kavuşmak için İYİ Parti'yi bir çıkış yolu olarak gördüğünü kaydetti.

GENEL BAŞKANIMIZIN VERDİĞİ GÜVEN TOPLUMA YANSIDIA
Doğruyol, "Genel Başkanımız, bugüne kadar duruşundan hiç taviz vermedi. Cesareti, beden dili ve özgüveni Türk milletine hep umut ve güven verdi. Sokaktaki vatandaşın taleplerini yüksek sesle dile getirdi, gündeme taşıdı. Parti olarak projelerimiz de yine milletimizin beklentilerine göre şekillendi. Genel Başkanımızın verdiği güven, vatandaşa da yansıdı. Toplumun her kesiminden İYİ Parti'ye büyük teveccüh var. Özellikle kadınlarımız ve gençlerimiz arasında da ilginin giderek arttığını görmek beni mutlu ediyor. Bunu gördüğüm için seçimlerle ilgili iddialı konuşuyorum, milletimizin İYİ Parti'yi göreve getireceğini söylüyorum" dedi.

İYİ PARTİ İLE İZMİR GÖNÜL BAĞI KURDU
İzmir'in İYİ Parti'ye iktidar yolunu açacağını belirten Doğruyol, "İzmir; çağdaş, modern, vatansever, aydınlık insanların yaşadığı simge bir kentimiz. Bu kentte yaşamaktan büyük onur duyuyorum. İzmirliler, Türkiye'nin nereye gittiğinin ve yaşadığı sıkıntıların farkında. İşte bu noktada İYİ Parti ile İzmir'in özel bir gönül bağı kurduğunu görüyorum. İzmir, İYİ Parti'de karar kaldı. Bunu seçimlerde göreceğiz. Tek düşüncemiz milletimizin birlik ve beraberliği, vatandaşlarımızın da huzurudur. Az kaldı, 25 Haziran sabahı İYİ Parti iktidarı geliyor" diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz