MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar
Ekonomi
5 Ekim 2018 Cuma 08:26

Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar

Enflasyon verileri sonrasında dalgalı bir seyir izleyen ve dün 6.21 TL'nin üzerine çıkan dolar bugüne 6.17 TL seviyesinden başladı

Dolar uluslararası piyasalarda güne 6.17 TL seviyesinden başladı. Çarşamba günü açıklanan  beklentilerin üzerinde gelen enflasyon verisi sonrası dalgalı bir seyir izleyen Dolar/TL dün  güne 6.07 TL seviyesinden başlamış, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) enflasyon değerlendirmesinin ardından 6.21'i görmüştü.

GÖZLER 12 EKİM'DE
Gelecek hafta piyasaların izlediği en önemli konulardan biri olan ABD'li Rahip Brunson'ın 12 Ekim'de mahkemesi yapılacak. Hali hazırda ev hapsinde tutulan Brunson'ın davası ABD ile ilişkilerin bozulmasına ve iki ülkenin karşılıklı ekonomik yaptırımlar uygulamasına neden olmuştu. ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, 25 Eylül'de gazetecilere yaptığı açıklamada Türk yetkililerle Brunson'ın geleceğine dair görüşmeler yapılmasını beklediğini söylemiş, "Evet, bu ay serbest bırakılabilir. Geçen ay serbest bırakılmalıydı. Aslında bugün serbest bırakılmalı. Türklerle görüştük. Beklentileri biliyorlar" demişti. (Habertürk)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz