MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EBSO Başkanı Yorgancılar'dan 23 Nisan mesajı
İş Dünyası
22 Nisan 2018 Pazar 10:24

EBSO Başkanı Yorgancılar'dan 23 Nisan mesajı

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı bir mesaj yayınladı.

Mesajında iş dünyası temsilcileri olarak geleceğin teminatı çocuklara, bugünden geleceğin üretim yapısını hazırlamak zorunda olduklarına dikkat çeken Yorgancılar, 23 Nisan’ın Türk Milletinin iradesini ve egemenliğini ilan eden ‘en büyük bayram’ olduğunu belirtti.  Mesajına “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve vatanın bağımsızlığı için canlarını feda eden şehitlerimizi minnet ve şükranla anarak” başlayan Yorgancılar, devamında şunları söyledi:

 “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza güçlü ekonomiye sahip bir Türkiye bırakmak için daha çok çalışmak artık yetmiyor. Daha verimli ve daha katma değerli üretim yapmak zorundayız. İçinde bulunduğumuz ve dünyayı dönüştüren Sanayi 4.0 süreci de bunu gerektiriyor. Çocuklarımızı bugünden geleceğin üretim yapısına hazırlamak zorundayız. Bunun için eğitim altyapımızı bu sürece uygun kurgulayalım ki Ulu Önder’imiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefini gerçekleştirelim.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz