MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ESHOT’un otobüslere reklam ihalesi sonuçlandı
Yerel Yönetimler
25 Şubat 2020 Salı 12:35

ESHOT’un otobüslere reklam ihalesi sonuçlandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı otobüslerin, durakların ve aktarma merkezlerinin beş yıllığına reklam amacıyla kullanım ihalesini Savronik Elektronik A.Ş. kazandı. Firma ESHOT’a 60 milyon lira ödeyecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü 4 bin 998 otobüs durağı ve 900 otobüsün reklam amaçlı kullanım hakkını beş yıllığına ihaleye çıkardı. Kurumun internet sitesinden canlı yayınlanan ihaleyi Savronik Elektronik A.Ş. kazandı. Firma beş yıl için ESHOT’a 60 milyon lira ödeyecek.

Muhammen bedeli 48 milyon 274 bin 440 TL olarak belirlenen ihale için iki firma şartname aldı. Bu firmalardan Savronik Elektronik A.Ş. teklif verdi. Firma 53 milyon TL’lik ilk teklifini, pazarlık aşamasında 60 milyon 1470 TL’ye yükselterek ihaleyi kazandı.

Şirket otobüs içlerinde, duraklarda ve aktarma merkezlerinde toplam 1820 adet sesli ve görüntülü dijital bilgi platformu ve yolcu bilgilendirme sistemi de kuracak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Eshot
 25 Şubat 2020 Salı 13:29
İzmir BB ( ESHOT ) toplu taşımada ayrımcılık yapıyor. Merkez ilçelerde toplu taşıma aracına ilk binişten sonraki 90 dk. süresince binişler bedava . Çevre ilçe belediye otobüslerinde süre tanımlaması olmaksızın dolmuş işletmesi gibi indi bindi ( İzmirim karttan ) para ödeniyor. 28.12.2019 tarihi itibariyle Seferihisar İlçesinde toplu taşıma özelleştirildi .( İztaşıt = özel halk otobüsü ) Bu özelleştirme ile İzmir BB’nin yükü hafiflemiş . İzmir BB’nin yükünün daha da hafifletilmesi ve ulaşımda eşitliğin sağlanması için ESHOT otobüslerini ulaşımdan çekip , İztaşıtı İzmir’in tüm ilçelerine ( 30 ilçe ) uygulayabilirsiniz. İzmir BB’nin dolayısı ile CHP’nin Sosyal belediyecilik anlayışı bu mu ? Hak , hukuk, adalet nerede ?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz