MENÜ
İzmir 17°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Efe Güray'ın annesinden Beren Saat'e destek
Televizyon
15 Mayıs 2019 Çarşamba 16:00

Efe Güray'ın annesinden Beren Saat'e destek

Ünlü oyuncu Beren Saat ile eşi Kenan Doğulu bir süredir boşanacakları yönünde çıkan haberlerle gündeme geliyor. Saat'in sık sık eski sevgilisi Efe Güray'la yer aldığı fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşması da dedikoduları alevlendirmişti. Güray'ın annesi Nil Ayata'dan Beren Saat'e destek geldi...

2014 yılında Amerika'da evlenen şarkıcı Kenan Doğulu ile Beren Saat'in evliliğinde uzun süredir kriz yaşandığı iddia ediliyordu. 

Kenan Doğulu eşi ile boşanacakları yönünde çıkan haberlerle ilgili geçtiğimiz hafta ilk kez konuşarak, "Beren zaten sette ve çok yoğun yaptığınız her haber ister istemez insanı üzüyor. Telefonlarımız susmuyor. İşimizde gücümüzdeyiz sorunumuz yok keyfimiz yerinde." diyerek yalanlamıştı.

Beren Saat'in eşinin açıklamasından dakikalar sonra  eski sevgilisi Efe Güray ile yer aldıkları kareyi kalp emojisi koyarak sosyal medya hesabından paylaşması dikkat çekmişti. 

Efe Güray'ın annesi Nil Ayata'dan Beren Saat'e destek geldi.  Nil Ayata, Beren Saat'in paylaştığı fotoğrafın altına, "Seni çok seviyorum güzel kızım. Oğlum doğumuyla bana en güzel anneler günü hediyesini vermişti. Ne yazık ki artık sadece kalbimizde..." notunu düştü. (Habertürk)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz