MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Efes Antik Kenti’nde dev konser
Kültür - Sanat
30 Mayıs 2015 Cumartesi 14:39

Efes Antik Kenti’nde dev konser

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İZDSO) 2014-2015 konser sezonunun kapanışını Efes Antik Kentinin muhteşem atmosferinde gerçekleştirdi. Müziğin insan ruhunda ve bedenindeki iyileştirici etkisini;Dünya Kültür Mirası (UNESCO) Asıl listesinedahil olması için gün sayılan Efes Antik Kentinde sanatseverlere gösteren İzmir Devlet Senfoni Orkestrası izleyenler tarafından dakikalarca alkışlandı.
İZMİR - Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı konsere Eşi Ayşen ve oğlu Uğur Bakıcı ile birlikte geldi. Konseri ayrıca Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün, Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Aksoy ve Eşi Ebru Aksoy, Efes Müzesi Müdürü Cengiz Topal ile çok sayıda yerli ve yabancı sanatseverler izledi.

İlk olarak İzmir Devlet Senfoni Orkestrasının sahne aldığı konser, daha sonra Şef AlessandroCedrone’nin yönettiği ve Ankara Devlet Çoksesli Korosunun seslendirdiği birbirinden güzel eserleri ile devam etti. AstorPiazzolla ve Martin Palmari’nin tango eserlerinin seslendirildiği konserin solistleri Tolga Salman ile Evrim Keskin izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

İzmir ve çevre ilçelerden Konser için gelen sanatseverler, Efes Antik Kentinde böyle bir konseri izlemekten büyük keyif aldıklarını dile getirdiler.
 
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz