MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ege'nin devi 3 ayda 2 kez konkordato ilan etti!
Ekonomi
15 Nisan 2019 Pazartesi 12:28

Ege'nin devi 3 ayda 2 kez konkordato ilan etti!

Geçtiğimiz Aralık ayında konkordato ilan eden Denizli merkezli Pekdemir Çiftliği Büyük Mağazacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin sürecinde flaş bir gelişme yaşandı. Şirketin iki aylığına daha talep ettiği ikinci konkordato talebi de mahkeme tarafından olumlu karşılandı. 

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Türkiye’de döviz kurunda son dönemde yaşanan dalgalanma, liranın değer kaybetmesi çok sayıda işletme ve kuruluşu zor durumda bıraktı. Ticari hayatın olumsuz etkilenmesi sonucunda Ege Bölgesi’nde ve İzmir’de dev kuruluşların bazılarının konkordato ve iflas etmesi bazılarının da satış kararı alması dikkat çekti.

Son olarak Denizli merkezli marketler zinciri Pekdemir 2018 yılının Aralık ayında ilan ettiği konkordato talebini yineledi. Aydın, Antalya ve İzmir'de de şubeleri bulunan dev işletme ilk olarak geçtiğimiz Aralık'ta konkordato başvurusu yapmış ve mahkeme 3 aylık geçici mühlet kararı vermişti. 

Gelinen noktada Pekdemir Çiftliği Büyük Mağazacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından mahkemeye iletilen konkordatonun 2 ay daha uzatılması talebine olumlu cevap verildi. 

Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından alınan, 'Konkordato geçici mühlet kararının uzatılmasına ilişkin ilanen tebliği' kamuoyuyla paylaşıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Bucalı
 15 Nisan 2019 Pazartesi 18:17
İflas edenler karları azaldı diye bence.bunlar çok kazanmaya alıştılar.iflas sözde tabiiki bunlar takip edlmelidir.bunlar vatanını düşünmüyorlar hepbana diyorlar...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz