MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Egeçev, Turgutlu'da yeni binasına kavuşuyor
Ekonomi
14 Ağustos 2017 Pazartesi 13:43

Egeçev, Turgutlu'da yeni binasına kavuşuyor

Egeçev Atık Yönetimi A.Ş.'nin idari bina temel atma töreni ve inşaat inceleme gezisi Çevre  ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan'ın katılımlarıyla Manisa Turgutlu'da gerçekleşti. 

Egeçev Atık Yönetimi A.Ş.'nin idari bina temel atma töreni ve inşaat inceleme gezisi Çevre  ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan'ın katılımlarıyla Manisa Turgutlu'da gerçekleşti. Türkiye’nin en büyük cam geri dönüşüm tesisi olan Egeçev Atık Yönetim A.Ş.’de, yıllık 175 bin ton cam kırığının geri dönüşümünü sağlayacak kapasiteye sahip olacak. Yaklaşık 35 milyon TL yatırım maliyetiyle tesis, cam geri dönüşüm sektörünün sanayileşmesi için atılan en önemli adım olarak hayata geçirilecek. 

Programda açılış konuşmasını yapan Egeçev Atık Yönetim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Pınarbaşı katılımcılara teşekkürlerini sunarak yatırım ve çalışmaların devam edeceğini söyledi. 

Çevko Yönetim Kurulu Başkanı Okyar Yayalar geri dönüşümle ilgili konulara değinerek, bu konudaki çalışmaların artarak sürdürüleceği mesajını iletti ve bu yatırım için Egeçev’e teşekkür ederek bu alanda örnek olması dilediklerini iletti.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin Egeçev’in katkısına dikkat çekerek “ yıllık 175 bin ton cam kırığının geri dönüşümünü sağlayacak kapasiteye sahip olan bu önemli tesisin Turgutlu’ya kazandırılacak olmasının bizler için ayrı bir anlamı ve önemi bulunmaktadır.” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan “ Eğer insanoğlu olarak, dünya ülkeleri olarak gerekli tedbirleri almazsak bizler için gelecekte çok büyük tehlikeler bizleri beklemektedir” ve “Katı atık düzenleme ve depolama alanlarına önem veriyoruz.” sözleriyle uyarıda bulunarak, geri dönüşümle ilgili çalışmalara öncelik verileceğini aktardı.

AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, çalışmanın önemine vurgu yaparak, emeği geçen Egeçev ve Çevko’ya teşekkürlerini sundu.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer de Manisa’nın tarım ve sanayiyi bir arada yaşandığı bir şehir olduğunu vurgularken,  Vali Güvençer Turgutlu’ya böylesine önemli bir yatırım gerçekleştirdikleri için de Muzaffer Pınarbaşı’na teşekkürlerini sundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz