MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erdoğan'dan sokak çağrısına rest: Takip ediliyorsunuz!
Politika
21 Ocak 2018 Pazar 15:19

Erdoğan'dan sokak çağrısına rest: Takip ediliyorsunuz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin operasyonunun kısa sürede bitirileceğini belirterek "Afrin'e bakıyorum YPG, PKK terör örgütünün şu anda nasıl kaçtıklarını görüyorum" dedi. KCK ve HDP'nin çağrısına da çok sert tepki gösterdi.

Partisinin Kadın Kolları Kongresi'ne katılmak için  Bursa'ya gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Tofaş Kapalı Spor Salonu'ndaki Kadın Kolları Kongresi öncesinde  meydanada otoplanan binlerce kişiye seslendi.  Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı harekatı ile ilgili  önemli bilgiler veren Erdoğan, sokak çağrısı yapan HDP'ye de rest çekti. 

"Çok kısa sürede  Afrin harekatını tamamlayacağız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

"Afrin'e  bakıyorum PYD, PKK terör örgütünün şu anda nasıl kaçtıklarını görüyorum. Onlar kaçacak mehmetçiğim, bizler hep birlikte kovalayacağız. Şimdi kara harekatı devam ediyor durmak yok. İnançla, kararlılıkla yola devam edeceğiz. Geri adım atmayacağız. Şu anda havada, karada, cephede Mehmetçiğimizi, Özgür Suriye Ordusunu  dualarınızla yalnız bırakmayın. İnşallah çok kısa sürede bu operasyonu tamamlayacağız.

EREDE OLURSANIZ OLUN TAKİP EDİLİYORSUNUZ
Kara harekatı devam ediyor, durmak yok. Zira şimdi de bugün bazı  haberler aldım. KCK ve HDP sokağa çağırıyor ve şu anda Diyarbakır'da kongre  yapıyorlar, kimseyi bulamamışlar. Ama bak şunu söylüyorum, şu anda adım adım  takip ediliyorsunuz. Ey HDP, ey KCK, ey PKK nerede meydana çıkarsanız biliniz ki  güvenlik güçlerimiz sizin boynunuzdadır.

Biz yerli ve milli bir duruşla, şu anda ülkemizin sınırlarına  saldıranlara karşı bir operasyon yapacağız, siz bizi içeriden vuracaksınız öyle  mi? Nasıl dağdakileri ininden çıkardıysak sizlere de asla o meydanları  bırakmayız" (Milliyet)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Merkez
 22 Ocak 2018 Pazartesi 11:53
Helal olsun Reis.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz