MENÜ
İzmir 10°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erken seçim ilan edildi, İzmir’in iş dünyası ne dedi?
Ekonomi
18 Nisan 2018 Çarşamba 16:46

Erken seçim ilan edildi, İzmir’in iş dünyası ne dedi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın erken genel seçimin tarihini 24 Haziran olarak ilan etmesinin ardından İzmir’deki iş dünyasının temsilcileri kararı değerlendirdi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken genel seçim çağrısı yapması üzerine ‘Cumhur İttifak’ının diğer kanadı olan iktidar partisi harekete geçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın MHP Lideri Bahçeli ile gün içinde bir araya geldi. Görüşmeden yaklaşık 2 saat sonra basının karşısına geçen Erdoğan erken genel seçim için tarih verdi. Erdoğan Türkiye’nin 24 Haziran’da sandığın başına gideceğini açıkladı.

Her daim istikrarın önemine vurgu yapan iş dünyası temsilcileri karar sonrasında görüş bildirdi. İşte İzmir’deki iş dünyası temsilcilerinin açıklamaları:

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar: sayın cum başkanımz açıkladı. Hayırlı olsun demekten başka bir şey yok.

Deniz Ticaret Odası Başkanı Yusuf Öztürk: Türkiye’nin içinde bulunduğu süreç gerçekten seçimlerin aslında tarihinde yapılması için bir gerekçeyken, bir başka yaklaşımla belirsizliklerin ortadan kalkması, iş dünyasının içinde bulunduğu belirsizliklerden kaynaklı ekonomik negatif değerlendirmelerin önüne geçecektir. Hayırlı olsun. Hayırlı olmuştur. Türkiye’nin gündeminden erken seçim olacak mı olmayacak mı konusu kalkmıştır. Belirsizlik kaybolmuştur.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Odaları Başkanı Zekeriya Mutlu: 24 Haziran’ın ülkemize hayırlısı olsun. Karar alındı. Ülkemize esnafımıza hayırlı uğurlu olsun demek düşer.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz