MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Esnaflardan başkan Çerçioğlu'na ziyaret!
Ege
18 Eylül 2018 Salı 16:00

Esnaflardan başkan Çerçioğlu'na ziyaret!

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin Çetindağ başkanlığındaki heyet, Ahilik Haftası sebebiyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, 40 yıldır makas bileyciliği yapan ve "yılın ahisi" seçilen Ahmet Aydemir de yer aldı. Beş kuşaktır bileycilik yaptıklarını söyleyen Aydemir, tek çocuğunun başka bir meslek seçmesinden dolayı kendisiyle birlikte mesleğin biteceğini söyledi.

Esnafın yaşadığı sorunların ele alındığı ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, kaybolmaya yüz tutmuş mesleklerin yaşatılmasıyla ilgili çözüm yolları da konuşuldu. Ziyarette Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin Çetindağ günün anısına başkan Çerçioğlu'na "ahilik nasihatları"nı içeren bir hediye takdim etti.

Aydınlı esnafları misafir etmekten mutlu olduğunu söyleyen başkan Çerçioğlu, "yılın ahisi" seçilen Ahmet Aydemir'i tebrik etti. Başkan Çerçioğlu, büyükşehir belediyesi olarak her zaman esnafın yanında olduklarını ve esnaflara destek vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz