MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Euroleague’den Pınar Karşıyaka’ya salon denetlemesi
Spor
27 Temmuz 2015 Pazartesi 18:02

Euroleague’den Pınar Karşıyaka’ya salon denetlemesi

Turkish Airlines Euroleague C Grubu'nda İspanya'dan Barcelona, Yunanistan'dan Panathinaikos, Rusya'dan Lokomotiv Kuban, Litvanya'dan Zalgiris Kaunas ve Polonya'dan Stelmet Zielona Gora ile eşleşen Pınar Karşıyaka'nın iç saha maçlarını oynayacağı salonu belirlemek için Euroleague yetkilileri bugün İzmir'e gelerek incelemelerde bulundu.
Önce Karşıyaka Arena'yı, ardından Halkapınar Spor Salonu'nu denetleyen Euroleague Direktörü Selver Dzigal ile Euroleague Medya Direktörü Tonia Gomez, her iki tesisi de tepeden tırnağa kontrol etti.
 
Salonlarda skorboard, dijital reklam panoları, potalar, parke zemin, soyunma odaları, VIP, protokol ve basın tribünleri, canlı yayın alanları, turnike sistemleri, seyirci giriş çıkışları, otopark, yangın söndürme, kamera sistemleri, antrenman salonları, havalandırma ve ışıklandırma sistemlerini detaylı bir şekilde denetleyen heyetin yarın Barcelona'ya döndükten sonra raporlarını yazacağı, kararın bir hafta içinde verileceği ifade edildi. Euroleague heyetine Genel Menajer Selim Çınar, Basın Sorumlusu Tümer Gülümserler ve Moderatör Gizem Kumbasar eşlik etti. (dha)
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz