MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FETÖ'den aranıyordu! Ankara’da yakalandı
Güncel
20 Mart 2018 Salı 18:11

FETÖ'den aranıyordu! Ankara’da yakalandı

FETÖ soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan eski Erzurum Emniyet Müdürü Halil Turgut Yıldız, Ankara'da gözaltına alındı. Yıldız’ın tanınmamak için sakal bıraktığı görüldü.

Ankara’da Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, uzun süredir aranan eski Erzurum Emyinet Müdürü Halit Turgut Yıldız’ı, Çankaya’da saklandığı FETÖ’nün “Gaybubet” evinde yakalandı. İnterpol Dışilişkiler Daire Başkan Yardımcısı ve Pasaport Daire Başkanı olarak da bir dönem görev yapan Yıldız’ın, örgütün kriptolu haberleşme ağı “ByLock” kullanıcısı da olduğu belirlendi.

GAYBUBET EVİNDE YAKALANDI
Terör örgütü FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle KHK ile rütbeleri sökülen ve hakkında yakalama kararı çıkarılan eski emniyet müdürü Yıldız, kayıplara karışmıştı. Ankara Emniyet Organize Suçlarla Mücadele ekipleri Yıldız’ın Ankara’da bulunduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı. Yapılan istihbari çalışmaların ardından Organize polisi, Yıldız’ın Çankaya İlçesi’nde lüks bir sitede FETÖ’nün “gaybubet” evinde saklandığını belirledi. Eve yapılan baskında Yıldız gözaltına alındı.

SAKAL BIRAKMIŞ
Erzurum Emniyet Müdürü olarak görev yapan Yıldız’ın tanınmamak için sakal bıraktığı görüldü. Yıldız’ın yurtdışına kaçmak için hazırlık yaptığı da öne sürülüyor.(Hürriyet)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz