MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Filmdi gerçek oldu: Amerikan değil İrlanda Misteri!
Ege
4 Ekim 2018 Perşembe 16:15

Filmdi gerçek oldu: Amerikan değil İrlanda Misteri!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kuyumcuya müşteri gibi giren İrlandalı turist, el çabukluğuyla çaldığı pırlantayı yakalanacağını anlayınca yuttu, hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, tatil için Marmaris'e gelen Lan Campell (54), kuyumcuya girerek 40 bin dolar değerindeki pırlantayı satın alma bahanesiyle incelemeye başladı.

Kuyumcunun dalgınlığından faydalanan Campell, el çabukluğuyla pırlantayı cebine atarak iş yerinden ayrılmaya çalıştı.Hırsızlığı fark eden iş yeri çalışanları, güvenlik kameralarını inceledi. Pırlantanın Campell tarafından çalındığı belirlenince durum polise bildirildi.
Ekiplerin geldiğini fark eden Campell, cebindeki pırlantayı yutarak kaçmaya çalıştı. Gözaltına alınan şüpheli, Marmaris Devlet Hastanesine getirildi. MR çekiminde kuyumcudan çalınan pırlantanın turistin midesinde olduğu belirlendi. Şüphelinin pırlantayı doğal yollardan çıkarması bekleniyor. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde şüphelinin, kuyumcu dükkanında incelemeye başladığı pırlantayı, iş yeri çalışanlarının dalgınlığından faydalanarak pantolonunun ön cebine saklaması yer alıyor. (AA)

YEŞİLÇAM'I HATIRLATTI
Olay, Kemal Sunal ve Ali Şen gibi ünlü oyuncuları rol aldığı, 1978 yılında çevrilen Köşeyi Dönen Adam filminde yaşananları akla getirdi. Filmde, ABD'deki amcasından kendisine büyük bir miras kaldığı haberi üzerine fakir odacı Adem (Kemal Sunal) birden mahallesinde ve çalıştığı yerde günün adamı olur. O zamana kadar kızı Şükran 'ı (Meral Orhonsay) vermeye razı olmayan babası (Ali Şen) Adem'in kayınpederliğini kabul eder. Bir süre sonra Amerika'dan miras gelir. Ancak sandığın içinden çıkan bir eşektir. Bunun üzerin mirastan beklentisi olanlar Adem’e sırt çevirirler, Adem de onlara oyun oynar. Filmde Mister Dörtnal ismiyle yer alan eşeğin midesinde bir elmas olduğunu zanneden ve miras beklentisi içinde olanlar hayvanın doğal yollar tuvalet ihtiyacını gidermesini bekler. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz