MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fırsat tepti... Bucaspor adım adım amatöre!
Spor
14 Nisan 2019 Pazar 17:41

Fırsat tepti... Bucaspor adım adım amatöre!

TFF 3. Lig 3. Grup'ta kümede kalma savaşı eren Bucaspor, deplasmanda Fatsa Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu. Sarı-Lacivertliler bitime 3 hafta kala rakiplerinin 6 puan gerisinde kalarak kümede kalma hayallerini iyice azalttı.

Kader maçına çıkan Bucaspor, kümede kalma yolunda bir basamak üstünde yer alan Fatsa Belediyespor'la karşılaştı. Maçta 2-0 yenik duruma düşen Sarı-Lacivertliler, Yıldıray’ın golü ile umutlansa da Selim’in golüne engel olamayınca sahadan yenik ayrıldı.

Bucaspor 27 puanla sonuncu basamaktan kurtulamazken kümede kalma yolunda ağır yara aldı. Bitime 3 hafta kala rakiplerinin 6 puan gerisine düşen İzmir ekibi, kümede kalma hayallerini iyice azalttı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 BEDAVACI
 15 Nisan 2019 Pazartesi 09:31
KARŞIYAKA YA GÖZTEPE YE STAD YAPILSIN DİYENLER SİZ KENDİNİZ SPOR YAPMAK İÇİN YEREL YÖNETİMLERDEN YEŞİL ALAN İSTESENİZ KENDİNİZ AİLENİZ SPOR YAPSANIZ DAHA İYİ OLMAZMI.STOP
 bedavacı
 15 Nisan 2019 Pazartesi 09:29
HEP BELEDİYE VERSİN BİZ YİYELİM NEREYE KADAR STOP
 deli bekir
 15 Nisan 2019 Pazartesi 09:13
türkiye de ilçe takımlarının başarısı için, o ilçelerin belediyelerinin destek vermesi gerekiyor. bu belediyesinin kendine hayrı yok ki başkalarına da hayrı olsun. bize de bucaspora yeni yolunda "hayırlı olsun" demek düşer
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz