MENÜ
İzmir
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Foça, Travel Turkey İzmir'e renk kattı
Yerel Yönetimler
5 Aralık 2019 Perşembe 22:37

Foça, Travel Turkey İzmir'e renk kattı

Foça’nın turizm zenginlikleri ve doğal güzellikleri, bugün kapılarını açan Travel Turkey İzmir Fuarında tanıtılıyor. Foça Belediyesi, kentin göz alıcı turistik değerlerini, yerli-yabancı turizm sektörü temsilcilerine ve turizm profesyonellerine tanıtıyor.

Açılış gününde, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Fuar İzmir A Holündeki Foça tanıtım alanına gelen misafirlerini karşıladı. İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Foça standını ziyaret etti.

Turizm işbirliklerimizi geliştireceğiz

Dünya ve ülke turizmini İzmir’de buluşturan Travel Turkey İzmir Fuarında yer almaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Travel Turkey İzmir Fuarına güzel renklerimizi kattık.  Bu yıl 13’üncü kez kapılarını açan Travel Turkey’de olmaktan ayrıca İlçemizin göz alıcı değerlerini, kendine has dokusunu ve zenginliklerini yerli-yabancı turizm sektörü temsilcilerine ve turizm profesyonellerine aktarmaktan dolayı heyecanlı ve mutluyuz. Travel Turkey İzmir’in ilçemiz turizminin tanıtımına önemli katkılar sağlayacağına ve 2020 yılındaki turizm işbirliklerimizi geliştireceğine inanıyorum. Standımızı ziyaret eden kıymetli misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Turizm sektörünün değerli temsilcilerini ve değerli halkımızı, önce fuar tanıtım alanımıza, sonra Foça’mıza davet ediyoruz. Önce biz anlatalım, sonra ‘Bırak Foça anlatsın…’’dedi.

Üç gün sürecek

5 Aralık’ta kapıları dünyaya açılan Travel Turkey İzmir Fuarı; T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve İZFAŞ ortaklığında düzenleniyor. Bu yıl da sektör profesyonellerini bir araya getiren Travel Turkey İzmir Fuarı, 7 Aralık Cumartesi gününe dek turizm buluşmasına ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin çeşitli destinasyonları ile dünyanın farklı coğrafyalarını bir araya getirerek, turizm sektörüne katkı sağlamayı hedefleyen Travel Turkey İzmir Fuarı, bu yılda kıtalar arası buluşmayı üç gün boyunca dolu, dolu yaşatacak. İkili görüşmelerle birlikte İzmir başta olmak üzere ülke ekonomisine katkı sağlanacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz