MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Foça'da festival coşkusu
Yerel Yönetimler
11 Eylül 2017 Pazartesi 14:56

Foça'da festival coşkusu

İzmir'in Foça ilçesindeki Uluslararası Kültür, Sanat ve Balıkçılık Festivali'nin ikinci gününde, Yeni Foça'da Suzan Kardeş, Foça'da Ersin Show ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası konserleri gerçekleştirildi.

10'uncu Uluslararası Kültür, Sanat ve Balıkçılık Festivali, Foça Belediyesi Yeni Foça Reha Midilli Sosyal Tesisleri ve Tören Alanında, Balkan türkülerinin çok beğenilen sesi Suzan Kardeş'in sahnesiyle devam etti. Konseri dinleyenler arasında yer alan opera sanatçısı Hakan Aysev, Kardeş'in isteğiyle sahneye gelerek ‘Son Mektup' isimli şarkıda düet yaptı. CHP'li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve sanatçılar, izleyicilerle birlikte dostluk halayı çekti. Foça Kaymakamı Ali Çetin ve Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Suzan Kardeş'e teşekkür çiçeği ve plaketi verdi.

Aynı dakikalarda, Foça Demokrasi Meydanı'nda Ersin Show ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası konseri büyük keyifle izlendi.

Festivalin final günü, 11 Eylül Foça'nın Kurtuluş Günü'nde gerçekleşecek. Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın konuşmacı olarak katılacağı 'Lozan Antlaşması' isimli söyleşi, Beşkapılar Kalesi'nde saat 19.00'da başlayacak. Kavala Kafe önünden saat 20.30'da hareket edecek olan Fener Alayı'nın ardından, 11 Eylül Kurtuluş Günü 'Seferberlikten Cumhuriyete' konserinde, Aysun - Ali Kocatepe sahne alacak. Foça Demokrasi Meydanı'ndaki konser, saat 22.00'de başlayacak. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz