MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Foça'da şenlik zamanı: 4 ülkeden 107 misafir
Yerel Yönetimler
20 Nisan 2018 Cuma 14:58

Foça'da şenlik zamanı: 4 ülkeden 107 misafir

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 4 yabancı ülkeden Foça’ya gelen öğrenciler, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a konuk oldu.

Ukrayna, Gürcistan, Karadağ ve Makedonyalı öğrenciler, rehber öğretmenleri ve Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar eşliğinde Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı ziyaret etti.

Misafir heyete Hoş geldiniz! diyen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; ‘‘23 Nisan, bizler için çok önemli. ‘‘Yurtta Barış, Dünyada Barış’’ diyen tek lider, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’tür. Ve 23 Nisan Bayramı’nı tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir. Sizleri Foça’mızda misafir etmekten dolayı çok mutluyuz. Foça’da sizleri bizlerle buluşturan öncelikle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yüksel Akar’a ve değerli öğretmenlerimize teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunmak isterim. Her şeyin küçüğü güzeldir; çocuklar çok güzeldir. Çocukların bayramını sizlerle birlikte coşkuyla kutlamak istiyoruz’’dedi.

PAZARTESİ GÜNÜ ŞENLİK VAR
Misafir ülke çocukları, 2018 Yılı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Foça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Foça Belediyesi’nin destekleriyle hazırladığı ‘‘2. Foça Uluslararası Çocuk Şenliği’’ne katılacaklar. 23 Nisan Pazartesi günü; Saat 10.00’da Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı’ndaki kutlamada Gürcistan topluluğu, Saat 12.00’de başlayacak törenlerde; Yeni Foça’da Ukrayna topluluğu, Bağarası’nda Makedonya topluluğu ve Gerenköy’de Karadağ topluluğu gösterilerini sunacak. Aynı gün Kavala Kafe önünde Saat 18.30’da başlayacak olan kortej yürüyüşüne; Ukrayna, Gürcistan, Karadağ ve Makedonya’dan gelen 107 misafir öğrenci ile Foçalı öğrenciler katılacak. Foça Demokrasi Meydanı’nda sona erecek kortej yürüyüşünün ardından konuk öğrenciler ve ilçemiz öğrencileri, Gala gösterilerini sunacak.

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz